Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Summering: Allt du behöver veta inför 1 maj!

Av Redaktionen, 2019-04-15
redaktionen@nordfront.se

1 MAJ. Här är allt du behöver veta inför de två 1 maj-demonstrationer som Nordiska motståndsrörelsen arrangerar i år.

Den 1 maj 2019 arrangerar Nordiska motståndsrörelsen två demonstrationer under parollen ”Arbetare mot globalism – För en nordisk nation!” Motståndsrörelsen uppmanar alla nationalister, anti-globalister och EU-motståndare i Sverige att sluta upp i demonstrationerna som i år kommer att hållas i Ludvika och Kungälv.

Samling för båda demonstrationerna sker klockan 12:00. I Kungälv sker samlingen vid kexfabriken, Göteborgs kex. Och i Ludvika sker samlingen på Mossplan, mittemot ABB.

Demonstrationerna avgår klockan 13:00. Flera tal kommer att hållas på centrala platser i de båda städerna klockan 14:00. I Kungälv kommer talen äga rum på Nytorget och i Ludvika på Garvarens torg. Det blir fem talare på vardera ort – här kan du läsa mer om vilka de är.

Vid flera tidigare demonstrationer har polisen hindrat åhörare från att komma in på torget där talen hålls. Vi rekommenderar därför att alla som vill höra talen dyker upp redan på samlingsplatsen och följer med i demonstrationståget hela vägen till talarplatsen.

Om du inte bor i Ludvika eller Kungälv och av praktiska skäl föredrar att resa gemensamt med andra demonstrationsdeltagare till och från någon av demonstrationerna så arrangeras sådana resor från hela landet. Här hittar du kontaktuppgifter för att anmäla att du vill åka gemensamt med kamrater till demonstrationen.

Båda demonstrationerna är tillståndsgivna och grundlagsskyddade politiska sammankomster. Motståndsrörelsen kommer som vanligt ha funktionärer på plats på båda demonstrationerna som ansvarar för säkerhet och ordning. Ordningsregler för demonstrationerna hittar du här.

Vill du hjälpa till att mobilisera deltagare till demonstrationerna uppmanar vi dig att sprida ordet via forum och sociala medier, här hittar du bilder lämpliga för digital spridning, men du kan även skriva ut och sprida vår DIY-propaganda fysiskt.

Ursäkternas tid är förbi. Alla kan idag se att vi nationella har haft rätt i vår kritik av ”mångkulturen”, EU-globalismen och allt annat som vi har kritiserat. Den 1 maj är ett av få tillfällen i år där vi kan visa att vi inte nöjer oss med att ha rätt om samhällsförfallet, utan att vi faktiskt också kräver en politisk förändring och tänker kämpa för en bättre framtid för vårt folk.

Om du trots detta ännu tvekar kring att sluta upp kan du kika på denna artikel för att förhoppningsvis få motivation!

Alla till Ludvika – eller Kungälv!

 


  • Publicerad:
    2019-04-15 20:10