WEBBTV. Nordiska motståndsrörelsen intog under dagen Ludvika och Kungälv — och över 30 000 människor tittade på de lyckade demonstrationerna!

Nordfront TV bevakar demonstrationerna i Ludvika och Kungälv.

Kort summering av dagen:

Nordfront TV direktsände med tvåreporterteam ifrån de lyckade 1 maj-demonstrationerna i Ludvika och Kungälv. Sändningarna var uppdelade och gick parallellt.

Reporterteamet i Ludvika bestod av Johanna Hagberg, Nicklas Norling och Max Rosenfors. Och i Kungälv bestod det av Peter och Richard Björkman.

Livestreamsen har fått över 30 000 unika visningar trots extremt hård censur från både Youtube och andra videotjänster.

Cirka 270 deltagare i Kungälv och 160 deltagare i Ludvika slöt upp och Nordfront återkommer under morgondagen med en längre summering av dagen!

Motståndsrörelsen tackar samtliga som deltog i de lyckade demonstrationerna och alla de som stöttat oss under dagen genom att donera.

Stöd kampen — swisha:

Nordfront TV och Nordfront har ett Swish-nummer aktivt där intäkterna går till både Nordfront TV och driftkostnader av Nordfront.

Swish-numret är: 0722 01 83 94.

Se på direktsändningen från Ludvika:

Första streamen från Ludvika:

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Andra streamen från Ludvika:

Tredje streamen från Ludvika:

Se på direktsändningen från Kungälv:

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Bild/text-uppdateringar:

Klicka här för att besöka Nordfronts VK-konto för att se bild- och textuppdateringar.


  • Publicerad:
    2019-05-01 09:55