MOTIVATION. Här kommer en samling med massvis av motivation (och nostalgi) för att peppa dig inför onsdagens demonstrationer i Kungälv och Ludvika.

All information om demonstrationerna finner du här.

Nedan följer radio, artiklar, filmer och bilder som förhoppningsvis ger dig den motivation du behöver för att vända ditt kanske till ett ja. För dig som redan bestämt dig för att dyka upp fungerar materialet nedan utmärkt för att peppa inför årets största nationella arrangemang!

Vi börjar med två radio-urklipp – ett där Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ger dig nio anledningar till varför du ska delta och ett där Fredrik Vejdeland, Simon Engelin och Peter berättar varför de tycker att du ska sluta upp:

Vill du ha mer radiomotivation förklaras vikten av demonstrationer och Motståndsrörelsens arbetarpolitik i avsnitt nummer två av podcasten Ledarperspektiv.

Föredrar du istället att läsa kommer här tre tips på artiklar från tre olika författare som publicerats i samband med tidigare demonstrationer:

* Varför ska vi demonstrera? – Av Daniel Olofsson
* Är demonstrationer meningslösa? NEJ! – Av Martin Saxlind
* Demonstrera för seger på 1 maj! – Av Jimmy Thunlind

Är det istället film som får igång dig så varför inte kolla på de två rapporterna efter förra årets 1 maj-demonstrationer? Observera att du på grund av Youtubes censur måste ändra i dina platsinställningar att du inte befinner dig i Sverige för att de ska gå att se.

* Film från Boden kan du se här.

* Film från Ludvika kan du se här.

Nedan kommer några utvalda bilder från tidigare års episka 1 maj-demonstrationer: (Samtliga är klickbara för större versioner)
Avslutningsvis, ifall du av någon anledning känner dig nervös inför motdemonstranterna så bjuder vi på lite bilder på dessa från årens 1 maj-demonstrationer: (VARNING! Även dessa ges i större format om du klickar)
Kan du inte ta dig till någon av demonstrationerna på egen hand kan du fortfarande prova att höra av dig till ditt lokala näste för samåkning. Kontaktuppgifter finner du här.

Väl mött 1 maj i Kungälv och Ludvika!


  • Publicerad:
    2019-04-29 00:05