RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront bland annat att diskutera polisens sviniga beteende i Uppsala och kaoset i amerikanska Charlottesville. Amerikanen Johnny O’Malley medverkar bland annat.

Motståndsrörelsens aktivister i klinch med rasfrämmande polis:

Filmer från kaoset i Charlottesville (3 personer döda under dagen):

Tobias Lindbergs konversation med Nina Drakfors:

Tobias Lindberg ifrågasatte opinionsbildaren Nina Drakfors beslut om att polisanmäla en miljöpartist för att miljöpartisten kallat somalier för en ”cancersvulst”.

Klicka för förstoring.

Några av kvällens ämnen:

  • Rabaldret i Uppsala där poliser gjorde sitt bästa för att störa Motståndsrörelsens flygbladsutdelning, bland annat en rasfrämmande polis som försökte hindra Nordfronts kameraman från att filma. Nästenschefen Anders Rydberg kommer att berätta mer detaljer om den turbulenta flygbladsutdelningen.
  • Även det surrealistiska kaos som undergården utbröt i amerikanska Charlottesville, i samband med att Alt Right-arrangemanget Unite the Right, kommer att diskuteras. Amerikanen Johnny O’Malley från Alt Right-rörelsen är inbjuden för att delge sina upplevelser av dagen.
  • Hackningen av Red Ice Radios medlemssidor.
  • Tobias Lindbergs kritik mot opinonsbildaren Nina Drakfors, som nyligen polisanmält en miljöpartist för att ha kallat somalier för en ”cancersvulst”.

Gilla Radio Nordfront på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg. Även Nordfront-skribenten Simon Holmqvist kommer att medverka.

Inbjuden är nästeschefen Anders Rydberg från näste 1, för att berätta om rabaldret i Uppsala. Även amerikanen Johnny O’Malley från Alt Right-rörelsen är inbjuden för att delge sina upplevelser av dagen.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-08-13 17:19