Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#53: Radio Nordfronts Swish och bankkonton nedstängda — stöd oss via Hatreon!

Av Redaktionen, 2017-10-23
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Under dagen har Radio Nordfronts och Nordfront TV:s bankkonton och Swish-nummer blivit nedstängda. Nu är det viktigare än någonsin att stödja oss! Robin Boström medverkar i kvällens avsnitt!

Viktigare än någonsin – stöd Radio Nordfront genom att teckna ett konto på Hatreon:

Under dagen blev Radio Nordfront helt nedstängda från vår bank. Två bankkonton, vårt Swish-nummer och ett betalkort kopplat till en ideell förening stängdes på godtyckliga kunder ner, trots att vi inte gjort något olagligt överhuvudtaget.

Istället handlar det om att vi uttryckt annorlunda åsikter än de makthavare som för tillfället styr Sverige och att vi har potential till att utmana den kriminella regimen om makten över detta territorium.

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront som kommer att köra igång under hösten med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Dina donationer är avgörande för att vi ska kunna driva och utveckla vår verksamhet. Det är lätt att stödja oss på månadsbasis, allt du behöver göra är att registrera ett konto på Hatreon.com, fylla i dina kortuppgifter och sedan välja hur mycket du vill stödja Radio Nordfront med.

Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.

Vi kommer att tacka alla våra ”Hatreons” i början av varje avsnitt av Radio Nordfront samt Studio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Du hittar Radio Nordfront här på Hatreon: https://hatreon.net/radionordfront

Det går även att stödja Nordiska motståndsrörelsens Hatreon-konto som finns här.

Prenumerera på NTV på Instagram (sprillans nytt konto):

”Här ser vi då kast med liten….” 😅 https://youtu.be/srFyJY0p4II?t=9922 #tammerfors #ntv

A post shared by Robin Palmblad (@ntv1889) on

Nordfront TV:s sändningar ifrån Finland:

Kvällens ämnen:

Gilla Radio Nordfront på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront på Instagram och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, och Tobias Lindberg samt Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

I början av programmet kommer även Robin Boström att medverka.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Viktigare än någonsin stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

  • Hatreon: https://hatreon.net/radionordfront Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#53: Radio Nordfronts Swish och bankkonton nedstängda — stöd oss via Hatreon” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-10-23 18:01