Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

LADDAT SOM F*N: Fotogruppens tips, AfS partiprogram och jakten på Granskning Sverige

Av Redaktionen, 2018-03-11
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Det är ett laddat schema på tapeten i kvällens avsnitt av Radio Nordfront. 4 inbjudna gäster medverkar!

Ikväll kommer nästeschefen Anders Rydberg att ge en rapport om vad som skedde under gårdagen i Stockholm då Motståndsrörelsens näste 1 genomförde aktivism.

Även Johan Pettersson från Motståndsrörelsens bildgrupp kommer att medverka för att ge er lyssnare tips om hur man tar bra mobilbilder.

Sist men inte minst medverkar Johan Andersson och Fabian Fjälling från medborgarjournalisterna Granskning Sverige som i veckan tillsammans med Google-Sverige utsatts för en hetskampanj från judisk makt-mediehusen.

Äntligen är boken som alla väntat på här:

Klicka här för att köpa den.

Radio Nordfront tackar vår största sponsor:

ping @Patrik_Oksanen, @MUST, @SAPO

Ett av bildgruppens fotografier:

Klicka för förstoring.

Några av kvällens ämnen:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd oss på månadsbasis:

Eftersom Hatreon fått problem och inte längre kan erbjuda sina tjänster för tillfället finns det nu ett alternativ för alla som vill stödja Radio Nordfront och NTV samtidigt: MakerSupport. Det fungerar på samma vis som Hatreon och är en tjänst som gillar yttrandefrihet. 🙂

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport/Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2018-03-11 18:07