Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#52: Rapport från Island, Ludvika och om AIPAC-talet

Av Redaktionen, 2016-03-25
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Denna vecka sänder Radio Nordfront ett avsnitt i vilket en islänning intervjuas och världs- och inrikesnyheter diskuteras.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 52 av Radio Nordfront. De fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Pär Öberg diskuterar en rad nyheter som berör Norden, Europa, världen och Motståndsrörelsen.

I detta avsnitt medverkar även nationalsocialisten Bror Vakur från Island.

Avsnittet gick bland annat in på:

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (143 minuter):

Det går även att ladda ner avsnittet i .mp3-format genom att klicka här eller på nedladdnings-ikonen uppe i högra hörnet på Soundcloud-spelaren, ovanför.

Glöm ej att prenumerera på vår Youtube-kanal och Soundcloud-kanal.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


  • Publicerad:
    2016-03-25 03:10