Upplopp i Sverige. Under de senaste dagarna har raskravaller brutit ut i Stockholmsförorten Husby. Chockerande menar vissa, oundvikligt anser jag.

husby_montage

Sverige är inte längre ett lagens eller trygghetens land, om någon nu inbillade sig det. Folkhemmet så som det en gång var är ett minne blott och välfärden vi alla mer eller mindre kunnat ta för givet håller på att krackelera. Det går inte en dag förbi då jag inte önskar att svenska folket skulle vakna och inse det oerhört kritiska läge vi befinner oss i, innan det går för långt. Sanningen är att förorterna har blivit en tidsinställd bomb. Något som under de senaste dagarna blivit än mer tydligt.

Vi har sett det hända förut och vi kommer med all säkerhet att få se det åtskilliga gånger igen. Krigsliknande händelser i Rosengård, gänguppgörelser i Göteborgsförorterna, poliser, ambulansmän och brandmän som hotas och attackeras, fritidsgårdar och bilar som brinner, åldringsrån, gruppvåldtäker etc etc. Listan kan göras lång och här gott folk har ni sanningen, svart på vitt. Här är er framtid, här är ert land. Situationen våra politiker försatt oss medborgare i är ohållbar. Det påtvingade integrationsprojektet är dömt att misslyckas och det mångkulturella helvetet är ett faktum.

Tiden för handling och förändring har gått av stapeln för länge sedan. Det räcker inte att sitta framför TV:n eller datorn och förfasas över dessa upplopp och kravaller. Vi kommer ingen vart med att var och varannan svensk innerst inne känner att, ”nu får det fan i mig vara nog!” Åren går men problemen tillåts fortgå, invandringen bara ökar och konsekvenserna blir allt mer allvarliga. Var och varannan person man pratar med har fått känna av det nya och hårdare samhällsklimatet. Inte sällan känner man någon som blivit rånad, misshandlad, hotad, våldtagen eller något liknande.

Trots det händer näst intill inget. Jag frågar er lite blygsamt var tog nordmännens berömda raseri egentligen vägen?! När i hela friden ska gemene man fatta att det inte slutar här? Respektlöshet mot svenskarna och det svenska samhället är total. Främlingarna kräver nya regler och bestämmelser, de kräver ett laglöst land på sina villkor. I förorterna behöver de inte låtsas att de är integrerade i det svenska samhället. Nej, där tillåts de istället löpa amok och spyr ut sitt hat mot det nya ”fosterlandet” och hotar med att mörda poliser på plats.

Sverige brinner, poliser mordhotas och det råder ett försök till maktombyte. Förorten idag, din hemstad imorgon. Du svensk! Länge nog har du tigit, bryt tystnaden och bli en del av motståndet redan idag!

 


  • Publicerad:
    2013-05-21 18:00