Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nils ”Einár” Grönberg – ett barn av vår tid

Fick ”Einár” verkligen vad han förtjänade? Paulina Forslund ifrågasätter likgiltigheten många nationella uttryckt efter mordet på den svenske rapparen.

Översvämningar i Tyskland – Der Dritte Weg hjälper utsatta tyskar

TYSKLAND. Översvämningar i Nordrhein-Westfalen och Rheinland-Pfalz har hittills krävt minst 133 människors liv. ”Vi ska samla så många handlingskraftiga som möjligt”.

Förnedringsvåldet

KRÖNIKA. Paulina Forslund kommenterar här den uppblossade debatten om förnedringsvåldet där svenska ungdomar rånas och misshandlas av svenskfientliga främlingar.

Tolerans

KOMMENTAR. Paulina Forslund skriver om hur toleransen försvagar svenskarna och banar väg för förtrycket av vårt folk.

Terroristernas terrorist

KRÖNIKA. Paulina Forslund delar här med sig av sina tankar och känslor om gårdagens händelser i Nya Zeeland.

Skärmtid

KRÖNIKA. Paulina Forslund skriver om tiden vi spenderar framför skärmar och uppmanar folk att skära ner på den tiden.

Vikten av moderskapet

KRÖNIKA. Paulina Forslund skriver här om mödraskap både ur ett personligt och samhälleligt perspektiv med anledning av mors dag.

Att vårda sina relationer

KRÖNIKA. Paulina Forslund skriver här om vikten av att vara där för sin familj och hur man genom att vårda sina relationer stärker folkgemenskapen.

Synen på de äldre

KRÖNIKA. Paulina Forslund skriver om hur de äldre vanvårdas och nedprioriteras i dagens mångkulturella samhälle på ett sätt som inte hade accepterats i ett nationalsocialistiskt samhälle.

Sveket mot de unga

KRÖNIKA. Paulina Forslund reflekterar här över hur politiken idag präglas av kortsiktighet och bristande hänsyn till kommande generationer.

2017 – några tankar kring #MeToo, gruppvåldtäkter och samtyckeslagen

KRÖNIKA. Paulina Forslund blickar här bakåt på det gångna året och resonerar kring #MeToo, gruppvåldtäkter och samtyckeslagen.

Naturliga barn

KRÖNIKA. Paulina Forslund problematiserar i denna krönika hur barn sexualiseras och uppmuntras att bete sig onormalt av de som bekämpar alla sunda och naturliga normer.

Till folkgemenskapens försvar

KRÖNIKA. Paulina Forslund skriver här om hur svenskarna har blivit blivit rotlösa i dagens onaturliga samhälle och hur vi nationalsocialister måste vända utvecklingen.

Dags att ta ansvar, Löfven!

SAMHÄLLE. Paulina Forslund jämför två massakrer som ägt rum under Stefan Löfvens regeringstid. Löfven borde ta ansvar istället för att skylla ifrån sig på andra, menar skribenten.

Har kvinnor i kampen att göra?

KRÖNIKA. Sveriges första kvinnliga partiledare var Vera Oredsson. Ett levande bevis för att kvinnor behövs i kampen och kan bidra till den nationella rörelsen…

Bered plats, invandrare!

SOLIDARITET. Massinvandringen vi varnat för är här. Alla ser den. Alla inser sakta men säkert att detta är på riktigt. Kortsiktigheten är total. Men det finns andra lösningar än de vi ser nu.

Sanningen om mordet på John Hron

KOMMENTAR. Mordet på John Hron är ett av de mest uppmärksammade och politiskt utnyttjade i modern tid. Vissa har till och med byggt upp en hel karriär kring den pojkens tragiska död. Här berättar Paulina Forslund hur mordet har utnyttjats.

Mångkulturen – ett luftslott

KRÖNIKA. När politikerna själva börjar kritisera sin egen skapelse gäller det att hänga med på vad de säger – och inte säger.

Kvinnofientlig rörelse?

KRÖNIKA. ”Den nationella rörelsen är en kvinnofientlig miljö”. Det är ett påstående som jag har kommit i kontakt med fler gånger än ni kanske anar. Om uttalandet har någon substans däremot bör diskuteras.

Några tankar kring Lisa Holms död

KOMMENTAR. Paulina Forslund kommenterar här det fruktansvärda mordet på Lisa Holm.

Motiverande framåtanda

KRÖNIKA. Paulina Forslund skriver om vikten av att aktivt inspirera och motivera sig själv och andra och bli en del av motståndet.

Hatet från feministerna

FEMINISM. Paulina Forslund har här ett förslag på vad feminister som hatar vita män kan göra.

David Baas – driven av hat, hot och våld

MEDIA. Paulina Forslund skriver om Expressens nya uthängning.

Hur förvaltar du din tid?

LIVET. Paulina Forslund uppmanar här alla att fundera över hur de förvaltar sin tid.

Vem är svensk?

KRÖNIKA. Nationaldagen har blivit ett mångkulturellt jippo. Där alla icke-svenskar kan stoltsera med nationalism och äkta svenskhet medan vi inhemska svenskar förkastas.

Nazistiska barn?

KOMMENTAR. Livsstilsredaktören Paulina Forslund kommenterar här Aftonbladets påstådda intervju med en ”nazistisk” förälder.

Är vi extremister?

IDEOLOGI. Paulina Forslund bemöter här påståendet att nationalsocialister är extremister.

Vår tids sagoberättare

KRÖNIKA. Likt sagoförfattare och narrar berättar journalisterna på Aftonbladet och Expressen historier som distanserar sig från allt vad sanning heter. Inte en endaste människa vid sunt förnuft kan tro på dem.

Häxprocessen fortsätter trots nya uppgifter

  MEDIADREV. De senaste dagarna har medierna piskat upp stämningen och utan fakta dömt ut de nationella för händelserna i Malmö.

De hämmade “curling-barnen”

KRÖNIKA. Hur kommer det sig att många föräldrar överbeskyddar och curlar sina barn genom uppväxten?

Feminismen – överflödig och destruktiv

KRÖNIKA. Feminism. Ett laddat ord, men vad betyder det egentligen och är det överhuvudtaget något vi behöver?

Aftonbladet bagatelliserar sexuella övergrepp på djur

KOMMENTAR. Idag beslutades i riksdagen att återinföra en lag som förbjuder tidelag. Aftonbladets Oisín Cantwell levererar en minst sagt skev syn på saken.

Våra äldre – Sveriges lågprioriterade

KRÖNIKA. Det är snart OS, ett idrottsevenemang som lockar många. Men det finns de som inte kommer att få möjligheten att titta. Nämligen våra gamla på ålderdomshemmen.

Vart tog folkvettet vägen?

KRÖNIKA. Varje dag häpnar jag då jag läser nyheterna. Det ena brottet är fräckare än det andra. Brottsligheten har inte bara blivit extremt rå och utstuderad utan även väldigt låg samt omoralisk.

Vi har sex på hjärnan

KRÖNIKA. Det naturliga och produktiva samspelet mellan man och kvinna är en förutsättning för fortsatt existens. Men vad händer när den balansen rubbas?

Sverige – ett våldtäktsdrabbat land

KOMMENTAR. Våldtäkter är ett stort problem i Sverige. Trots det ges det lite plats i svenska medier. Våldtas en nordisk kvinna utomlands blir det däremot stora rubriker.

Ett ondskans ansikte?

KOMMENTAR. Två dagar innan julafton hängdes flera av Nordfronts representanter ut av Expressen och Aftonbladet. Jag var en av dem.

Vad blir ditt nyårslöfte?

LIVSSTIL. Nyår är en tid då man firar det gångna årets slut men även det som komma skall. Många ser även det nya året som en nystart eller en tid för eftertanke och självrannsakan.

Hyckleriet och lögnerna gror

KRÖNIKA. De ”oberoende” medierna uppviglar till en hatisk och våldsam stämning mot oliktänkande. Systematiskt väljer de att felrapportera och undanhåller läsarna avgörande fakta.

Näthat, Timbuktu och mediernas dubbelmoral

NÄTHAT. Diskussionerna kring det så kallade näthatet har fullkomligt dominerat på de sociala medierna idag. En sak är säker, mediernas fräna dubbelmoral är oroväckande.