KRÖNIKA. Paulina Forslund blickar här bakåt på det gångna året och resonerar kring #MeToo, gruppvåldtäkter och samtyckeslagen.

Aldrig tidigare har det anmälts fler våldtäkter i vårt land och aldrig förr har så många våldtäktsmän gått fria.

I skuggan av den minst sagt hätska lynchstämning som fått råda sedan #MeToo-kampanjen såg dagens ljus i höstas så har de verkliga kvinnoövergreppen tillåtits fortgå. För vad är väl en gruppvåldtäkt jämfört med Martin Timells påstådda ”sexistiska och rasistiska” kommentarer? Inget om man frågar gammelmedia. Det har talats och skrivits med stora ord om en ”kvinnlig revolution” och att striden nu tas för att förhindra övergrepp.

Nonsens! Det enda dessa uppviglare vill hetsa mot är svenska heterosexuella män. De vill slå i sista spiken i kistan och frånta männen det lilla av sexuell utstrålning som kan tänkas finnas kvar efter årtionden av systematisk feminisering. Nu menar jag såklart inte att jag skyddar män som begår övergrepp mot kvinnor. Det jag syftar på är den hets som #MeToo-kampanjen fört med sig i form av angiveri gentemot det naturliga sexuella samspelet mellan man och kvinna.

Det finns främst två saker som milt sagt stör mig kring den här kampanjen och det är för det första den strutsmentalitet som råder. Man väljer helt enkelt att totalt ignorera verkliga och allvarliga övergrepp som svenska kvinnor utsätts för i vårt land. Grupp-/överfallsvåldtäkterna har blivit lika vanligt i Sverige som Tex Mex till fredagsmyset och allt färre brott av den här typen klaras upp. Orsaken är enkel. Polisen hinner inte med att utreda dessa brott då nya ideligen begås.

Det andra är proportionerna. Det finns öppna sidor på nätet där svenska tjejer hängs ut som ”orrar och svenska horor” och det är uppenbart för varje läskunnig människa att inse att det inte är svenska killar/män som håller i dessa sidor. Unga tjejer kan inte längre gå på konserter eller festivaler utan att få utstå grova sexuella övergrepp eller till och med våldtäkt. Något har hänt med vårt Sverige och ingen #MeToo-kampanj i världen kommer att råda bot på detta. De enda som kommer att avsexualiseras än mer är de svenska killarna/männen. För allvarligt talat. Tror någon på att den nya samtyckeslagen kommer att ha någon som helst effekt på de verkliga övergreppen?

Ett kvinnoförakt så djupt rotat att det avspeglar sig i samhällets alla yttringar, i kulturen, religionen, traditionen och i lagarna. Att öppna portarna för män som i årtusenden fostrats på detta vis är och förblir förenat med livsfara för de kvinnor som ej följer samma lagar. Det är inte svårt att förstå varför just svenska kvinnor ses som lovligt villebråd jämfört med deras egna kvinnor som fogar sig.

Svenska kvinnor har blivit som får instängda i en fårhage. I all sin naiva flockmentalitet tror de sig vara trygga inne i hagen. Vad de ej förstått är att självaste fåraherden släppt in rovdjur i hagen. Trygghetens dagar är förbi gott folk och det är upp till oss att råda bot på vansinnet!

När kvinnor gruppvåldtas och skändas sitter dessa skenheliga feministjävlar på sina höga hästar och ondgör sig över ”sliskiga svenska män”. Jag vill fråga er vad ni helst väljer… att gruppvåldtas, misshandlas och systematiskt förnedras av ett gäng invandrarmän eller få ett icke godkänt nyp i rumpan av en kollega på firmafesten? Jag kan garantera att med en gnutta jävlaranamma så kan man med enkelhet skaka av sig en överförfriskad svensk kåtbock. Det är betydligt svårare att som kvinna freda sig från ett gäng främlingar med våldtäktsplaner. Om inte omöjligt.

Nu är 2018 här och jag manar till ett verkligt uppror till den svenska kvinnans försvar!

Det är nog nu. Ta ert ansvar som bröder, kusiner, fäder, pojkvänner, makar, mor-/farfäder och visa att ni inte längre tänker gå med på dessa övergrepp. Visa att ni värnar den nordiska kvinnan.

Avslutningsvis vill jag passa på att önska livet ur tandlösa uppror som #MeToo, samtyckeslagar, tjejfestivaler, ljusmanifestationer mot kvinnovåld och annat trams. Och till alla er, feminister, godtrogna naiva idioter, folkförrädare och korrupta politiker som backar upp eller på ett eller annat sätt understödjer massinvandringen vill jag säga en sak; karma.


  • Publicerad:
    2018-01-02 18:25