MEDIA. Paulina Forslund skriver om Expressens nya uthängning.

David Baas.

David Baas.

Igår var det då dags igen. Stora feta rubriker om HAT, HOT, VÅLD, NAZISTLIGA och TERROR. Jag har vant mig. Mobilen piper… nio sms. ”Jävla Expressen” skriver nån. ”Vad är det för rubrik? Så överdrivet” skriver en annan. Även min omgivning har vant sig. Människorna i mataffären vinkar och nickar. Inget ändras. Men inom mig händer något. Efter alla år som aktiv i Motståndsrörelsen finns det ändå en sak jag har oerhört svårt för. Att vi blir stämplade som några ”hatets budbärare” när det finns andra som borde bära den skulden.

Expressens David Baas slår på stora trumman och drar det utagerade Klas Lund är ledaren som är dömd för dråp”. Som om det i sig vore det ultimata beviset på en hel ideologis ondska. Att Lund satt i fängelse och avtjänade sitt straff vid ungefär den tid då Baas började i första klass spelar ingen roll. Lund är i mediernas ögon lika skyldig nu som då. Även om rättssystemet i Sverige säger annorlunda.

Tankarna går till SD:aren som tog livet av sig efter högst oetiska hetskampanjer i David Baas regi. Hur känns det, Baas? Att vara en av orsakerna till att en man tagit sitt liv? Jag hade inte kunnat se mig själv i spegeln om jag vore du. Blod på dina händer… hur känns det att verkligen drivas av hat? Att hata oliktänkande så mycket att man jagar dem…till döds om det är det som krävs.

Jag har sagt det förr men säger det igen. Hat har aldrig inspirerat mig. Och jag är övertygad om att de allra flesta som är aktiva i Motståndsrörelsen kan vittna om samma sak. Trots att det ideligen talas om hat då vi omskrivs eller omnämns i medierna är det egentligen ingen som lyckats definiera vad detta påstådda hat skulle grundas i. Vad är det vi hatar? Jag tycker att alla borde läsa Fredrik Vejdelands ”Försvarstal för Nationalsocialismen”. Där framgår det klart och tydligt vad vi anser att vi står för.

Den högst fiktiva nidbilden som likt hjärntvätt basuneras ut till massorna har ett syfte. Berättiga allehanda övergrepp mot oss. Expressens journalist David Baas vill legitimera ett outgrunderligt hat mot oss. Man vill helt enkelt få människor att tycka att hatet vi påstås stå för i sin tur ska kontras med hat från dem. Trots att vi inte hatar.

Baas är en nutida människojägare. Han jagar dem som enligt honom har ”fel” politiska åsikt. Han hetsar och han uppviglar till ett riktigt hat. Därför ska ett samtal från Expressens journalister eller någon annan sioniststyrd tidning ses för vad det verkligen är, ett förtäckt hot. Expressen samarbetar även, helt öppet, med den så kallade Researchgruppen där flera medlemmar är dömda för både hot och diverse våldshandlingar. David Baas, du är hatets, hotets och våldets sanne budbärare. Tvi dig! En dag ska sanningen segra!


  • Publicerad:
    2015-02-10 09:54