FEMINISM. Paulina Forslund har här ett förslag på vad feminister som hatar vita män kan göra.

kakan

Jag har en önskan. Ett mål om att utgöra den ultimata motpolen till feministen Kakan Hermansson. Denna vidriga människa som sprider sitt extrema hat mot alla vita heterosexuella män. Enligt henne bär de skulden för allahanda världsproblem, i dåtid, nutid och framtid. Här kan man verkligen tala om att döma ut en hel grupp av människor utifrån ras och sexuell läggning. Detta gör Kakan till en av nutidens största rasister och sexister. Hon sprider, på bästa sändningstid, understödd av statens mediakanaler, ett oresonerligt hat mot vårt folks män. Men hon och andra som hatar vårt folk ska inte stå oemotsagda!

Jag kan nämligen inte låta bli att ta det personligt. Även jag råkar vara dotter till en vit man. Jag är tillsammans med en vit man och har fött fyra vita söner som kommer att växa upp och även de drabbas av den här sortens hat. Det är upprörande. Eller nej, det var en underdrift. Det är horribelt att hatet mot vita heterosexuella män blivit så allmänt accepterat att inte många vågar säga ifrån. En av dem som faktiskt vågar stå upp mot vansinnet är den 30-årige skogsarbetaren som skrev en näst intill poetisk dikt om Kakan Hermansson. Detta ledde till att Aftonbladet startade en hetsjakt och en dag knackade på hos mannen ifråga. Skogsarbetaren skrattade bara åt journalisten och bekräftade återigen att han står för det han skrivit.

kakanhatar

Klicka för större bild.

Vi behöver fler sådana människor. Jag kan inte låta bli att förvånas över att inte fler reagerar likt han jag nyss berättade om. Varför sitter de en gång så starka och stolta vita männen ute i stugorna runt om i Sverige och tiger!?! Är ni så totalt hjärntvättade att ni på fullaste allvar anser att detta hat ens är lite berättigat? Att ni förtjänar att förkastas bara för att ni ”råkat” födas med vit hud och är av heterosexuell läggning? Är det rätt emot våra fäder, bröder och söner att indirekt vara delaktiga i att detta destruktiva synsätt tillåts frodas? Nej, nej, nej och åter NEJ!

Jag anar att vissa kanske tycker att detta är att göra en höna av en fjäder. Att det galningen Kakan Hermansson skriver eller säger inte betyder så mycket. Att hennes inflytande över den stora massan är minimal och att ingen tar tokan på allvar. Visst kan man tro att det skulle fungera så. Men i världen upp-och-ner måste vi ideligen påminnas om att saker inte är så enkla. Nu för tiden hyllas och omhuldas allt som är stört, sjukt och/eller kontraproduktivt. Och en av de saker som dessa förrädare helst attackerar är männen. Har ni någon gång undrat varför? Jo, för att det naturliga samspelet mellan vita män och vita kvinnor ska raseras till grunden. För att vår civilisation byggts upp av just vita heterosexuella män. För att vårt folks eviga försvarare och beskyddare sedan urminnes tider bestått av män.

Jag tycker att vi ska dra det så långt att vi börjar svara feministerna med en viss sorts argumentation. Varför ska till exempel manshaterskan Kakan använda sig av vita mäns uppfinningar? Jag vill inte se henne köra runt i en bil, tala i en mobiltelefon, se på TV, använda datorer, ta medicin då hon är sjuk eller ens bo i ett hem med rinnande vatten och elektricitet. Nej, du ”lilla” Kakan. Varför ska du leva i en vit mans värld? Är det inte dags att du helt slår dig fri från alla de patriarkala strukturerna i samhället? Samma restriktioner ska gälla Birgitta Olsson, Gudrun Schyman, Lisa Magnusson, Mona Sahlin, Åsa Romson och Rossana Dinamarca. Listan kan göras lång min damer på vad ni inte skulle kunna få göra om ni helt enkelt blev portade från vita mäns uppfinningar.

Det finns såklart en övervägande faktor när det kommer till varför de manshatande feministerna aldrig slutar att spy galla över vårt folks män. Jag tycker helt enkelt att det är på tiden att ni ska se det som det ultimata beviset på er storhet, er framgång och godhet. Ni hatas för att ni per definition, tillsammans med sunda vita kvinnor, är och har varit det mest produktiva vår värld någonsin skådat. Fiendens stora skräck är nämligen ett enat vitt folk som med gemensam kraft bryter sig loss från den här sjuka världens bojor!


  • Publicerad:
    2015-02-11 15:21