SJUKT. En användare på internetsidan 4chan föreslog att man skulle lansera en trollkampanj där man lurade feminister att kissa på sig för jämställdhet, det dröjde inte länge innan feministerna föll i fällan.

En användare på internetsidan 4chan lanserade en trollkampanj och man spekulerade i om det kunde vara kul om de ”på något sätt får Tumblr-idioterna att offentligt pissa/skita i sina byxor för ’jämställdhet’?” Anledningen för kampanjen sades vara för att visa medlidande för våldtäktsoffer som kissar ner sig själva under våldtäkten.

Det tog inte lång tid innan flertalet extremfeminister ramlade i fällan och började att publicera bilder på sig själva i nerkissade byxor under hashtaggen #PissForEquality.

Feminister har tidigare lurats att delta i trollkampanjer som skapats på 4chan. Bland annat ska flertalet kvinnliga extremister ha postat bilder på sig själva med menstruationsblod rinnande längs benen i ”free bleeding”-rörelsen.

Varning för motbjudande bilder!

pee1

pee3

4chan

4chan är ett amerikanskt så kallat imageboard som fungerar som så att du måste posta en bild om du vill starta en tråd. Trådarna stannar kvar så länge folk skriver i dem, därefter försvinner de.

4chan består av många olika underforum såsom /k/ (vapen och militär), /pol/ (politikforum där många nationella håller till) samt ett 60-tal andra forum. 4chan har skapat kontroverser innan då flera mördare skrivit där innan de begått sina dåd, vilket främst skett på övrigt-forumet /b/.

Även raider och andra trollkampanjer brukar organiseras härifrån och många memes som florerar på internet härstammar från 4chan.

Källa:
#PissForEquality: Feminists Fall for Hoax Campaign, PEE on Themselves


  • Publicerad:
    2015-10-06 19:30