FEMINISM. Hanna Lindholm, SDU-ordförande i Haningen och Nynäshamn, har anklagats för ”kvinnohat” för att ha jämfört en bild på sig själv med en selfie på tokfeministen Natashja Blomberg.

Tokfeministen Natashja Blomberg hatar ”vita CIS-män” och beskriver sig själv som en ”postpatriarkal feministfitta” och ”fet, ickefjäskande, oförskämd orakad gaphals, skamlös feminist och socialist som brevväxlar med seriemördare och tvättar håret utan shampoo. Men det är bara hon själv som får kalla sig för detta, om någon annan gör det beror det på att de hatar kvinnor.

SDU:s ordförande i Haninge och Nynäshamn, Hanna Lindholm, har nu anklagats för ”kvinnohat” bara genom att publicera en Natashja Blombergs selfie och jämfört den med en bild på sig själv. Den vulgära feministen tycks inte vilja kännas vid att hon är vulgär och menar att den bild hon själv valt representerar en sämre sorts kvinna.

– Hon väljer en bild där jag inte anpassat mig till kraven på kvinnor. Jag är orakad och ”vulgär”. En sämre kvinna. Det är kvinnohat helt enkelt, säger Natashja Blomberg till Expressen.

– Hon ställer två sorters kvinnor mot varandra där den ena, jag, får representera en sämre sorts kvinna och Hanna får representera en bättre, fortsätter hon.

Natashja Blomberg säger vidare till Expressen att bilden utmålar henne som ”horan” och att det är ”internaliserat kvinnohat”.

Förutom att Natashja Blomberg enligt egen utsago brevväxlar med seriemördare, använder hon sig av aliaset ”Lady Dahmer” som är taget efter den homosexuelle seriemördaren, nekrofilen och kannibalen Jeffrey Dahmer som mördade, våldtog och styckade 17 pojkar och män åren 1978-1991.

Källor:
SDU-toppens utseendehån
Hatfeminist har svårt att stå för selfie


  • Publicerad:
    2015-04-02 09:00