KULTURMARXISM. Manshataren Natashja Psomas ”Lady Dahmer” Blomberg attraherar feministiska fettaktivister till Segersäng.

Bild och citat från Natashja Psomas Blombergs blogg.

Segersäng i Nynäshamns kommun har blivit ett gravitationscentrum för feministiska fettaktivister. I samhället finns ett hundratal nästan likadana röda villor där flera röststarka feminister bosatt sig.

Främst ägnar de sig åt att sprida feministisk propaganda i sociala medier.

Kvinnorna drömmer om att bo i kollektiv utan män, skriver Bonniertidningen Expressen.

— Jag är en manshatare och ganska radikal i sättet jag framför mina budskap, säger den 42-åriga fettaktivisten och feministen Natashja Psomas Blomberg, som är mest känd under sitt alias Lady Dahmer.

Namnet Lady Dahmer har hon valt som en hyllning till den homosexuelle seriemördaren, nekrofilen och kannibalen Jeffrey Dahmer som våldtog, mördade och åt män – endast män – de allra flesta av dem av afrikanskt ursprung.

Feministsekt
— Det är nästan en sekt, säger vännen och ”Unga mammor”-profilen Fayme Elmén om vännerna i Segersäng.

Blomberg beskriver sig själv som ”en bitter surkärring utan like” som skriver om feminism, kroppen, fettskam, föräldraskap och hur det är att vara kvinna i ett patriarkat, och även som ”fet postpatriarkal feministfitta”.

Det är dock bara hon själv som får kalla sig för detta. Om någon annan gör det beror det på att de hatar kvinnor.

I en krönika beskriver Blomberg sig som en ”stoisk hjältinna”. Trots sin ”stoicism” hatar hon män och blir ”nojig” av att vara med sina barn, vilket enligt henne själv kan ge dem en visserligen varaktig men också otrygg uppväxt.

År 2012 hyllades Blomberg för sin blogg om barn, genusteorier och feminism och fick titeln ”Årets provokatörmama” av tidningen mama.

Blomberg lyfts fram av etablissemanget på flera arenor. Bland annat har hon medverkat i radio tillsammans med väninnan Cissi Wallin, skrivit krönikor för veckotidningen Amelia och den numera insomnade tidningen Metro, samt ledartexter för vänstertidningen ETC Stockholm.

Blomberg (t.v.) när hon fick titeln Årets provokatörmama 2012. Skärmbild från Youtubevideo.

Källa:
Radikale feminister danner kollektiv i Sverige: – Jeg er en mannshater


  • Publicerad:
    2019-11-15 15:30