FEMINISM. I sann vänsterfeministisk anda med sedvanligt fokus på de mänskliga könsorganen, deltog politikern Veronica Palm (S) i sången ”Party in my pussy” i ett klipp som spreds på Twitter på måndagen.

Här sjunger Veronica Palm (S) med feministkören ”Guldfittorna”, som kämpar mot ”det patriarkala förtrycket” genom att sjunga oanständiga visor. Skärmbild: Youtube.

Veronica Palm (S) kunde på måndagen både ses och höras sjunga med i en visa tillsammans med den feministiska damkören ”Guldfittorna” i ett klipp som spreds på Twitter.

I sann vänsterfeministisk anda med sedvanlig fixering vid könsorgan, rockade kören loss i den fräcka visan som handlade om ”Party in my pussy”.

Enligt ”Guldfittorna” själva, så sjunger de ”om sex och våld för att spegla raseriet över en patriarkal värld”. De säger sig kämpa för ”mångfald, både vad gäller hudfärg, religion och sexuell läggning” och vill ”ge utlopp för feministisk frustration”.

Feministernas könsfixering kommenterades på Twitter:

Palm arbetar för närvarande i vår regering där hon fått uppdraget att leda arbetet med utredningen om ”Ett tandvårdssystem för jämlik tandhälsa”.

Hon utseddes av Annika Strandhäll (S) med bland annat motiveringen att Palm ”har ett stort engagemang i jämlikhetsfrågor”.

Källa:
Här sjunger Veronica Palm (S) ”Party in my Pussy” med kören Guldfittorna


  • Publicerad:
    2020-01-21 10:15