SVERIGE. Sverigedemokraterna kräver idag att statsminister Stefan Löfven avgår. De efterfrågar nyval  och kräver att en folkomröstning om flyktingpolitiken ska genomföras. Sverige befinner sig i en fullständig katastrof hävdar de.

Med anledning av Migrationsverkets nya prognos som Nordfront rapporterade om i morse har
Sverigedemokraterna uttalat hård kritik mot regeringen och kräver både statsministerns avgång, utlyser nyval och kräver en folkomröstning angående flyktingpolitiken.

Sverigedemokraternas gruppchef Mattias Karlsson säger bland annat att svenska folket måste få säga sitt i den här frågan.

Sverigedemokraterna säger vidare att den rådande situationen i Sverige inte är ett resultat av flyktingsituationen i världen utan ett resultat av dåliga politiska beslut fattade i Sverige av den svenska regeringen. Sverige befinner sig enligt SD inte i kris utan i fullkomlig katastrof, en tolkning som säkert de flesta håller med om.

— Det är viktigt att understryka att det är ett direkt resultat av politiska beslut fattade i Sverige, säger Mattias Karlsson.

Förutom en folkomröstning vill SD även ha igenom en del andra punkter. Bland annat så yrkar partiet på ett totalt asylstopp, totalt försörjningskrav på nyanlända och att välfärdstjänster kopplas mer till medborgarskap.

Vid lunchtid hade inga andra oppositionspartier gett några kommentarer på Migrationsverkets prognos.

Källa:
SD kräver Löfvens avgång


  • Publicerad:
    2015-10-22 21:50