Den 11 december sprängde Taimour Abdulwahab sig till döds på Drottninggatan i Stockholm i vad som förefaller vara ett självmordsattentat. Då vi inte har kommenterat händelsen här på patriot.nu har vi fått epost och telefonsamtal där man vill veta vad vi tycker om det inträffade. Häromveckan ringde till och med en handläggare på SÄPO för att fråga vad vi egentligen tycker om det hela. Läs om det och lyssna på samtalet.


Taimour Abdulwahab

Inte förvånande
Ett av skälen till att vi ännu ej skrivit om händelsen är kanske att vi i Motståndsrörelsen inte tycker att det var så stor sak. Våra kvinnor våldtas, åldringar rånas, ungdomar personrånas och misshandlas. Våra aktivister blir ständigt påminda om att vi inte lever i bullerbyn längre. Sverige har i grunden förändrats.
Hela vårt engagemang i Motståndsrörelsen baserar sig på att vi inte vill att vårt folk skall fara illa. Det är därför självklart att även vi blir upprörda när en främling åtminstone till synes försöker spränga sig själv bland helt oskyldiga julhandlande svenskar. Vi tycker dock inte det är förvånande att det händer. Som man bäddar får man ligga. Nedan tänkte jag reda ut några av anledningarna till varför sådant här händer i Sverige idag. Taimour Abdulwahab själv skall ha uppgivit att det var kriget i Afghanistan och Lars Vilks som var anledningen.

Krigar åt USA
USA krigar världen över, dels av ekonomiska skäl, genom att stjäla råvarutillgångar från andra länder kan amerikanerna fortsätta leva i sitt allt mer krackelerande välstånd. Klassisk imperialism alltså. Det främsta skälet är dock att kväsa de länder som vägrar inordna sig i den sionistiska världsordningen. De utgör nämligen ett potentiellt hot mot såväl USA som Israel med flera.
Sverige lånar ut soldater och utrustning till detta fullständigt omoraliska krig, bland annat i Afghanistan. Vi deltar alltså i krig – ett sådant ställningstagande får konsekvenser. Det är ganska självklart att vi på detta sätt skapar fiender och får räkna med vedergällning på hemmaplan.
Nu tror väl de flesta svenskar att vi inte krigar i Afghanistan utan att vi bara har så kallade fredsbevarande styrkor (kan man uttrycka sig mer paradoxalt?) i området. Det är väl för övrigt inte ens ett krig där borta utan bara en kamp mot terrorism.
Slutsats; svenska soldater har inget i området att göra, det är inte vårt krig!

Lars Vilks
Lars Vilks hyllas som en sann representant för modern samtidskonst. Är det han gör verkligen konst eller är det provokationer för att få uppmärksamhet? Det är klart att det skall råda yttrandefrihet i såväl konsten som politiken men då skall den gälla allt och alla. Lars Vilks är inte en modig man, han har gjort vad den sionistiska eliten vill att han skall göra. Som tack får han SÄPO-beskydd och enorm medieuppmärksamhet. En av hans bilder föreställer till exempel Muhammed som skär halsen av en jude medan en naziofficer ser på. Kan det bli mer politiskt korrekt?

Mångkultur
Sverige har under en lång tid varit utsatt för massinvandring. Våra grindar har varit öppna och vi börjar se resultatet av detta. Vi får den vardag vi förtjänar. De som röstade fram borgarna detta val för sin egen plånboks skull sålde ut sitt folk för en kortsiktig pengavinst. Regeringen har de månader de haft makten redan bland annat hunnit med att slå sista spiken i kistan vad gäller ändringen av vår grundlag. Vi är nu enligt vår grundlag medlemmar av superstaten EU, samt ett officiellt mångkulturellt land. Alla som har röstat fram något av dessa etablerade förrädarpartier, från vänstern till moderaterna är medskyldiga. En sak skall ni veta, en enskild självmordsbombare är bara början på de oroligheter som kommer att följa.


Säkerhetspolisen
Den ”svenske” självmordsbombaren med familj bodde sedan ett tag tillbaka i Luton en tämligen liten stad cirka 5 mil norr om London. Härifrån kom även de attentatsmän som genomförde bombningarna av Londons tunnelbana (kallat 7/7). Vad gäller den händelsen finns kopplingar till brittiska underrättelsetjänsten MI6.
Den utpekade hjärnan bakom 7/7 heter Haroon Rashid Aswat och har jobbat åt MI6. Nu i efterhand utpekar man honom som en dubbelagent. Bombningarna av Londons tunnelbana skedde 2005 och redan då hade uppenbarligen brittiska underrättelsetjänsten infiltratörer bland Lutons muslimer. Man kan tycka att de borde ha ännu bättre koll på dem idag. Skulle man verkligen missa att en person flyger till Irak för att tränas i ett hemligt Al Qaeda-läger, där man lär sig att bygga bomber? Vidare kan man fråga sig om man verkligen behöver tränas i ett träningsläger för bombbygge. Skulle det till exempel inte räcka med en skriftlig instruktion.
Utan att gå in för mycket i detalj på terrorbrott världen över så finns det mycket som pekar på att olika säkerhetstjänster kan ha varit inblandade i själva dåden. Detta gäller såväl terrordådet i New York 2001 (9/11), Madridbombningarna 2004 (11-M) och Londonbombningarna 2005 (7/7). Varför skulle olika säkerhetstjänster agera så cyniskt och grymt mot sitt eget folk? Det är ett diskussionsämne i sig som skulle kunna räcka till en egen artikel. Kortfattat kan man dock säga att de som styr har allt att tjäna på att sprida terroristskräck bland allmänheten. Det tar fokus från det lågintensiva krig som en längre tid har förts från ett fåtal som besitter makten. Vidare kan man utan protester införa ett helt groteskt övervakningssamhälle.

Analys
Läsaren kanske uppfattar denna analys som aningen inkonsekvent. Först skyller jag på mångkulturen och politikerna, sedan säger jag att det kanske var hemliga agenter som iscensatt allt. Gör det då främlingarna till oskyldiga offer? Nej! Många av dem beter sig mycket illa och har nog inget alls emot att skada oskyldiga svenskar. Vi vill inte ha en främmande religion som islam i Norden, å andra sidan är vi – som nationalsocialister – inte heller så positivt inställda till den andra stora semitiska religionen. Främlingarna har heller inget här att göra, vi bör dock först och främst kanalisera vår ilska mot dem som skapat denna situation och som fortfarande håller våra grindar vidöppna.

Slutligen
När jag till en medlem i Stockholm berättade om att SÄPO faktiskt hade kontaktat oss och frågat om varför vi inte skrivit om självmordsbombaren blev han häpen. Medlemmen fick även lyssna på inspelningen av samtalet. När SÄPO ringde bad jag direkt om agentens nummer för att kunna motringa (säkerhetsåtgärd för att se om det verkligen var en tjänsteman på SÄPO). Självklart spelades samtalet även här av säkerhetsskäl in. Medlemmen i Stockholm sa följande efter att ha hört inspelningen:
-Det här måste du lägga upp på nätet, vanligt folk tror inte att det är sant att SÄPO lägger energi på oliktänkande, för dem är det som att säga att tomtar och troll finns.
Jag följer hans råd, nedan finner ni samtalet.

Samtal med Torbjörn Karlsson på SÄPO


  • Publicerad:
    2011-01-12 00:00