Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Skådespelaren James Woods försvarar vita män från Captain Marvel-feminism

Av Redaktionen, 2019-03-05
redaktionen@nordfront.se

USA. Filmstjärnan James Woods går till motangrepp mot feministen som spelar Captain Marvel och göra uttalanden mot vita män.

Nyligen gjorde skådespelaren Brie Larson, som är en uttalad feministisk aktivist, ett statement under en prisutdelning om att hon inte vill ha vita män som filmkritiker. Istället vill hon att filmkritiker ska vara mer ”inkluderande” och sådana som ”historiskt varit marginaliserade” (av vita män), nämligen kvinnor, färgade och rasblandade.

Uttalanden skapade en storm av kritik och den kommande ”Captain Marvel”-filmen, där Brie Larson har huvudrollen, sågades så mycket att filmsajten Rotten Tomatoes gick in och stängde av betygen. I mainstream-media har kritiker avfärdats som ”troll” och Brie Larson som ”uppenbart missförstådd”.

Nu går skådespelaren James Woods också in i debatten genom att besvara en feminist på Twitter. Det rör sig om en tweet som säger att vita män inte är välkomna att se filmen eftersom den med sin feministiska agenda ”tar ställning mot allt som ni representerar”. James Woods kommenterar tweeten med att uppmana vita män att bojkotta filmen.

James Woods har genom åren gjort en del uttalanden och ställningstaganden som går emot den globalistiska agendan. Woods var från början anhängare av det demokratiska partiet men rörde sig bort från dem efter Lewinsky-affären och konstaterade att ”varje demokrat, utan undantag, står bakom en president som är dömd för mened”. På senare år har Woods blivit konservativ och medlem i det republikanska partiet och försvarat Donald Trump från medias hetskampanjer.

2017 tweetade Woods om att George Soros bussade in antifascister till Charlottesville. Woods har också skrivit att Soros ”underminerar den västerländska demokratins stablititet” och kallat honom för ”satanisk”.

Samtidigt som detta är Woods emellertid en uttalad Israel-förespråkare. Han har nominerats för Oscar vid två tillfällen, ironiskt nog för filmen Ghosts of Mississippi där han spelar Ku Klux Klan-medlemmen Byron De La Beckwith som mördade en svart medborgaraktivist.


  • Publicerad:
    2019-03-05 13:30