BOJKOTT. Aktivistorganisationen One Million Moms group driver nu en kampanj mot Marvels kommande film The Eternals. I filmen tänker Marvel lansera sin första homosexuelle superhjälte.

Kvinnoorganisationen One Million Moms group, som är en del av The American Family Association, uppmanar nu Marvel att ”hålla er till underhållning och sluta driva er agenda”. Detta sedan Marvel avviserat att man tänker visa upp ett bögpar kyssas i filmen The Eternals som kommer senare i år. En i det gifta paret är superhjälten Phastos.

The American Family Association är en konservativ organisation som bland annat arbetar med kampanjer för att försvara familjen mot angrepp. Organisationen har visat sig vara tillräckligt stor för att kunna lyckas med sina bojkottsaktioner. Bland annat uppger man att man har 180 000 prenumeranter på sin månadstidning och 3,5 miljoner på sina mejlutskick, dessutom driver man 200 radiostationer i 33 olika delstater i USA.

I detta fall är det organisationens underavdelning One Million Moms group som driver kampanjen. Detta genom en insamling som i skrivande stund har 20 000 underskrifter som uppmanar andra familjer att bojkotta filmen då den inte är familjevänlig. Organisationen skriver:

Marvel har beslutat sig för att vara politiskt korrekt istället för att tillhandahålla familjevänliga program. Marvel bör hålla sig till underhållning, inte driva på sin agenda.

Som mammor vill vi att alla ska veta när Marvel försöker avtrubba familjen genom att normalisera HBTQ-livsstilen.

Som Nordfront skrivit om vid flera tillfällen har ”familjevänliga” Disney (som äger Marvel) en agenda för att lyfta fram hbtqp i sina filmer, särskilt när det kommer till Marvels filmer och Star Wars, som också är fyllda av feminism och rasblandning.

I både senaste Avengers-filmen och senaste Star Wars-filmen förekommer hbtqp-karaktärer, som dock haft mindre roller. I senaste Avengers-filmen var det tänkt att superhjältinnan Valkyria, som i filmen är mulatt, skulle ha varit bisexuell, men det klipptes bort i sista stund.


  • Publicerad:
    2020-03-25 12:40