MASSINVANDRING. Under natten till fredagen utbröt ett enormt bråk ut på ett asylboende i småländska Målilla. Ett 15-tal personer ska ha varit inblandade i bråket och en 32-årig asylsökare ska ha gripits.

Det var strax innan klockan ett under natten till fredagen som polisen fick in ett larm om att ett bråk utbrutit på ett asylboende i Målilla i Småland. När polisen fick larmet fick de uppgifter om att mellan tio och 15 personer slogs och att en eller flera personer var skadade.

Flera polispatruller och ambulanser skickades ut till boendet där en 32-årig asylsökare greps. Han är nu misstänkt för misshandel, försök till misshandel efter att ha sparkat en 18-årig man, också han boende på asylboendet, skadat hans finger och rispat hans mage med ett föremål.

— Jag vet inte om det var en kniv som användes för att rispa honom, det kommer väl framgå i förhör. Jag vet inte så mycket mer än så, säger Stephan Söderholm vid polisen i region syd.

Den gripne 32-åringen är även misstänkt för skadegörelse efter att ha förstört ett kylskåp och kastat en tallrik mot 18-åringen.

Källa:
Stort bråk utbröt på asylboende


  • Publicerad:
    2016-02-26 10:50