USA. I USA har svarta ungdomar uppfunnit en ”lek” som kallas Knockout och går ut på att slå ner oskyldiga förbipasserande personer. Offren är oftast eller alltid vita personer.

Fenomenet är inte nytt men under hösten verkar Knockout-leken ha blivit allt mer populär bland svarta ungdomar och flera fall har uppmärksammats i media:

I början av september avled en 46-årig man som överfölls av tre svarta ungdomar (se även filmen ovan). Polisen anser att överfallet var ett fall av Knockout.

Senare i september misshandlades en 70-årig man av sex svarta män i Syracuse i delstaten New York. Mannen skadades allvarligt, men överlevde som tur var.

I Lansing i Michigan fick ett försök till Knockout i slutet av augusti ett oväntat slut då en svart man försökte knocka sitt offer med hjälp av en elpistol som inte fungerade. Istället blev förövaren skjuten i baken av det tilltänkta offret när han försökte fly från platsen. Den svarte mannen kommer åtalas och riskerar två års fängelse för sitt misslyckade överfall.

Nordfront har tidigare skrivit om en liknande händelse som inträffade i London i fjol. Där slog en neger helt oprovocerat ner en 16-årig vit kvinna bakifrån och det hela fångades på film av en övervakningskamera.

Se film från överfallet i London nedan:


  • Publicerad:
    2013-11-12 15:00