ABSURDISTAN. Louise Andersson Bodin har trots att hon bett om ursäkt blivit kraftigt näthatad för att hon pekats ut som rasist efter att hon i en film uttalat sig positivt om negrer! Läs hela den sjuka historien här.

Den populära träningsfilmen som gjorde henne känd från början.

Värmlänningen Louise Andersson Bodin som arbetar som personlig tränare gjorde en rolig film med träningstips som blev viral på nätet. Filmen ledde bland annat till att hon fick vara med i TV4:

Enligt Nyheter Idag hade hon kontrakt med TV4 för ett eller flera program som redan är färdiginspelade.

— Ja gud ja, det är helt färdigt. Jag har hållt på med det hela sommaren, gjort filmgrejjer med dom och ska sticka iväg inom en månad för inspelning, berättade hon för Nyheter Idag.

Allting såg alltså väldigt ljust ut för värmländskan innan den svenska politiska korrektheten visade sitt fula tryne. Andersson Bodin har nämligen tidigare i år använt ordet ”neger” i en annan film och menat att negrer ”oftast är väldigt fina människor” samt att det inte är någon skillnad på att säga ”neger” och ”vit”, vilket i sak är helt korrekt men ändå fick Nyheter24 att anklaga henne för att ha ”uttalat sig rasistiskt och nedlåtande mot svarta”.

Även den rasblandade hiphopmusikern Adam Tensta har hetsat mot Andersson Bodin genom att skriva en debattartikel och i livesändning lämna TV4-studion efter att han kuppat sändningen och kritiserat TV4:s samarbete med Andersson Bodin istället för att diskutera sin egen karriär som det var planerat. Adam Tensta säger att det är ”skämmigt” att en person som uttryckt sig politiskt inkorrekt får höras och synas i samma TV-kanal som han själv.

Hetsen mot Andersson Bodin från Adam Tensta och andra politiskt korrekta uppviglare har lett till ett omfattande näthat mot Andersson Bodin som mottagit flera grova hot. Detta trots att hon i en film på Facebook bett om ursäkt för att hon använt ordet neger.

I en sista film som delats nästan 500 000 gånger på Facebook berättar en gråtande Andersson Bodin om hur folk har hotat att sprätta upp hennes katter och skrivit att de hoppas att hon ska bli våldtagen av en man med en ”stor svart kuk”. Andersson Bodin berättar också att TV4 som hållit sig avvaktande nu börjar dra tillbaka sitt stöd och verkar vilja skrota hennes kommande program och ta avstånd från henne.

Se filmen nedan:


  • Publicerad:
    2015-07-17 21:04