EUROPA. Efter resultatet från EU-valet står det klart att extremisterna i Feministiska initiativ har fått ett mandat i Europaparlamentet. Det är troligen Soraya Post som ska få åka till Bryssel för att företräda FI. Under valrörelsen har hennes zigenska bakgrund lyfts fram, men nu har det avslöjats att hon även har judiskt påbrå.

Soraya Post har länge varit aktiv för att förbättra zigenares situation och har varit öppen med sitt egna zigenska ursprung, som hon delar med sin make Jano Eriksson som dock har bytt från det ökända efternamnet Taikon. Men Nationell.nu har idag avslöjat att Soraya Post far är en tyskfödd jude, vilket gör hennes bakgrund än mer mångkulturell.

Det var enbart i fjol som Soraya Post blev medlem i FI. I EU vill hon fortsätta sin raskamp för zigenarnas intressen och till DN berättade hon under valrörelsen att hon vill att östeuropeiska länder ska bli uteslutna från EU för att förbättra situationen för romer.

Förutom att lägga ner försvaret, kvotera in mer kvinnor till EU kommissionen så berättar Post till DN att Sverige ska öppna sina gränser helt för flyktingar från Syrien med citatet ”jag tycker nog vi har råd med det”.

En stor brittisk tidning har klassat Post som en extremist, något som fått flera svenska medier att se rött.

Inför valet gjorde Granskning Sverige en kritisk granskning av FI och Soraya Post.

Se granskningen nedan:

Källa:
Feministiskt Initiativ skickar judinna till EU-parlamentet


  • Publicerad:
    2014-05-27 00:10