GRANSKNING. Massivt drev för afghaner i Gävleborg.

Tiffany Lind slog den 29 april till med två storartade drevartiklar för afghaner som kanske inte kommer uppfylla kraven i den konstigt utformade gymnasielagen där svenska medborgarskap indirekt delas ut till personer utan asylskäl så länge de gått ut gymnasiet och kan tvätta av ett restaurangbord.

Afghanerna måste få stanna oavsett – behöver jobb om 21 månader!

SVT har redan skrivit flertalet drevartiklar om att afghanerna borde få stanna i Sverige oavsett í princip allting. Så länge det finns en ursäkt i en mun så verkar finns SVT på plats med ett reportageteam.

Hon vill bland annat att Nasrollah Taheri skall få åtnjuta svensk levnadsstandard resten av livet trots att han redan åkt fast för stöld. Tydligen letar afghanerna febrilt jobb i april men kan inte hitta några och Lind vill därför att svenska skattebetalar skall försörja dem under okänd tid. Att Sverige ens skulle ställa minimal krav på migranter är enligt SVT oförenligt med ”folkrätten”. Vem som helst skall tydligen kunna ramla in över gränsen och omedelbart garanteras svensk levnadsstandard på livstid.

”Man trivs inte bra i Afghanistan” skall en av afghanerna har sagt till fröken Lind som får ett samtal:

Du skriver att ”ensamkommande” måste fixa jobb mitt i coronakrisen. Är det inte innan december?

— Jo, precis, november eller december.

En tar studenten nästa år, alltså om 15 månader. Han lyfts också fram?

Lind hävdar då att hon är ny på arbetsplasten och att hon har fått uppdraget av sin redaktör.

Risk för kriminalitet

Lind lanserar i en annan artikel teorin att kriminaliteten kommer öka om de inte får stanna. Exakt vad det är för fakta som ligger bakom detta är oklart, men det kan inte vara sexualbrotten i alla fall för den kommer med 100 % säkerhet att öka. Det är oklart vad hon syftar på för kriminalitet men möjligtvis att de kommer att stanna och svartjobba.

Hon menar i sin text också att ”de har spenderat en tredjedel av deras liv här”.

I en av dina underrubriker står det att det finns risk för ökad kriminalitet. Vad är det för kriminalitet?

— Det är Rädda Barnen som skrivit det.

Det är ju din rubrik så jag vill bara veta vad det är för kriminalitet.

Lind påstår då att hon är obekväm med frågorna och hänvisar till sin redaktör.

Ogillar SD med mera på sociala medier

Lind är öppen med sina politiska åsikter på bland annat Facebook och gillar Sverigedemokraterna i riksdagen – Nej tack, Vi Gillar olika, men hon gillar även ”det är tur att man är snygg”.

Tycker du inte att det är osmakligt att hålla på med asylaktivism när hundratals svenska pensionärer kvävs till döds varje vecka?

Efter denna fråga slänger Lind på luren.


  • Publicerad:
    2020-05-29 11:47