MASSINVANDRING. Den politiska aktivisten Tatjana Festerling manar till kamp mot massinvandringen i en video som nyligen publicerades på internet.

Den tyska invandringskritikern och politiska aktivisten Tatjana Festerling publicerade nyligen en video där hon uppmanar det tyska folket till kamp mot massinvandringen och den folkfientliga tyska staten. Festerling anser att Tyskland redan befinner sig mitt i ett inbördeskrig och fördömer tyskarnas passivitet och feghet.

Festerling, som för tillfället patrullerar den bulgarisk-turkiska gränsen med paramilitärer, menar att det är på tiden att man går till handling och uppmanar till civil olydnad för att förstöra systemet ekonomiskt.

— Vi kan ta ifrån systemet det som det behöver mest: pengar, arbetskraft, skatt. Hur? Bli sjuk. […]… en dag huvudvärk, nästa dag magsmärtor, senare depression eller liknande. Håll dig i sängen!

Festerling har en bakgrund som maratonlöpare och har varit aktiv i partiet Alternativ för Tyskland (AFD) samt Pegida men kastades ut från båda partierna för att hon ansågs vara för radikal. Från AFD kastades hon ut för att hon uttryckte stöd för Hooligans gegen Salafisten-rörelsen och från Pegida för att hon sa att asylsökare borde skjutas när de passerar den tyska gränsen.

Se filmen här.


  • Publicerad:
    2017-11-11 12:00