Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Syrisk man åtalas för överfallsvåldtäkt i Kristinehamn

INRIKES. En man från syrien åtalas nu för en överfallsvåldtäkt som skedde i Kristinehamn i somras. Under samma kväll ska han också ha överfallit en annan ung kvinna som lyckades ta sig därifrån.

Ett artilleriregemente ska på nytt etablera sig i Kristinehamn

INRIKES. Idag kom beskedet, ett nytt artilleriregemente ska etablera sig vid gamla A9 i Kristinehamn. För 15 år sedan lade man ner regementet, men nu ska det etableras på nytt.

Nordiska motståndsrörelsen höll dubbla offentliga aktiviteter i Kristinehamn

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen höll två offentliga aktiviteter i Kristinehamn idag. Detta efter den senaste tidens våldtäktsförsök och våldtäkter. En av Nordfronts utsända var på plats för att prata med medlemmar och aktivister.

Flygbladsutdelning och affischering i Kristinehamn

Fredagen 27 mars delade Medlemsgrupp 2 ur Näste 5 ut 200 flygblad till boende i stadsdelen Östermalm i Kristinehamn. Stolpaffischer sattes också upp i staden under denna aktivitet.

Basaktivism i Kristinehamn

Måndagen 23 mars sattes klistermärken upp i Kristinehamn av Medlemsgrupp 2 ur Näste 5. Flygblad om globalisterna delades dessutom ut i några flerbostadshus.

Flygbladsutdelning och affischering i Kristinehamn

Fredagen den 13/3 delade Medlemsgrupp 2 från Näste 5 ut flygblad och affischerade i Kristinehamn.

Klistermärken i Kristinehamn

Klistermärken har satts upp runtom i Kristinehamns kommun. Gör motstånd mot globalisternas agenda och anslut dig till Nordiska Motståndsrörelsen idag!

Flygbladsutdelning i Kristinehamn

Under veckan delade medlemsgrupp 2 ur Näste 5 ut flygblad i Kristinehamn. Även en besökande medlem ur Näste 8 medverkade vid aktiviteten. Boende i områdena Strand och Marielund fick information om globalisterna i sina brevlådor.

Flygbladsutdelning i Kristinehamn

Den 29-30 januari delades det ut 300 flygblad i Kristinehamn av medlemsgrupp 2 i Näste 5. Både villaområden och lägenhetshus besöktes i stadens norra delar.

Propagandaspridning i Kristinehamn

Drygt 200 flygblad delades ut i Villastaden, Karlsholm och Solbacken i Kristinehamn 15 januari. Under aktiviteten sattes också klistermärken upp. Som avslutning blev några stolpar prydda med affischer.

Blandad aktivism i Kristinehamn och Karlskoga

Medlemsgrupp 2 i Näste 5 satte upp klistermärken i Kristinehamn och Karlskoga mellan den åttonde och nionde januari. Dessutom delades det ut flygblad om globalisterna till boende i stadsdelen Stenfallet, Kristinehamn.

Fortsatt basaktivism i Kristinehamn

Flygblad delades ut i Kristinehamn 28 december av medlemsgrupp 2 i Näste 5. Denna gång deltog även en sympatisör. Områdena Sandfallet och Villastaden besöktes. Några klistermärken sattes också upp och aktiviteten gick lugnt och bra.

Spontan flygbladsutdelning i Kristinehamn

På grund av en inställd busstur blev det en oplanerad promenadväg på kvällen den 20 december för en person ur medlemsgrupp 2 i Näste 5. Promenaden kombinerades med utdelning av 168 flygblad. Boende i stadsdelen Villastaden i Kristinehamn fick tänkvärda budskap i sina brevlådor.

Premiärbanderoll uppsatt i Kristinehamn

Den första banderollen som tillverkades i Värmlands nya banderollverkstad sattes upp 9 december. Medlemsgrupp 2 i Näste 5 placerade den vid E 18 i Kristinehamn. Under samma kväll lades även flygblad i brevlådor.

Kristinehamnare informerades om globalistskurkar

Ett hundratal flygblad delades ut  den 20 november i Kristinehamn av en medlem ur medlemsgrupp 2 i Näste 5. Klistermärken sattes också upp. Flygbladsmottagarna fick information om vilka makthungriga skurkar som kontrollerar världens pengaflöden. Det är i praktiken dessa hänsynslösa parasiter som styr politikerna och våra liv. Den globalistiska ”djupa staten” som hindrar vår nationella […]

INSÄNDARE: Mångkulturen visar sitt ansikte i Kristinehamn

INSÄNDARE. Efter en rad händelser som av lokalbefolkningen kunnat knytas till massinvandringen har nu mångkulturen visat sitt tryne även i Kristinehamn. En av de boende på orten har sammanfattat en del av händelserna i en insändare och hur stämningen är i staden.

Poliser blev utsatta för stenkastning vid gripande

INRIKES. Polisen fick en sten kastad mot sin bil vid ett gripande i Kristinehamn. En grupp om cirka 20 personer motsatte sig gripandet.