Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Juha Valjakkala har avlidit

Blev både trippelmördare och ”flickidol” under Sverigebesök Frigavs från livstidsstraff 2008.

Wilmas mördare allvarligt misshandlad på anstalt

Utsatt för hot och ”allvarligt våld” på flera anstalter Tvingades isoleras och flyttas för sin egen säkerhet.

Mördar-influencern Abbe Blattelito verkar vara kidnappad

INRIKES. I slutet på förra året släpptes ”Abbe Blattelito” från fängelset efter att ha mördat sin ex-flickvän. Nu sprids bilder på sociala medier, där det verkar som om Blattelito har kidnappats och misshandlats.

Mördaren Abbe Blattelito har släppts från fängelset

INRIKES. Mördaren Abbe ”Blattelito” Alsaadi har släppts från sitt fängelsestraff för mordet på sin ex-flickvän. I ett inlägg på Facebook skriver Blattelito: ”Jag ska fortsätta med min sjuka livsstil”.

Mördare rymde under permission – lögnmedia döljer hans identitet

INRIKES. Efter att mördaren Abdirizak Osman rymt från en permission har polisen utfärdat rikslarm efter honom. Men istället för att hjälpa polisen censurerar lögnmedia bilden på gärningsmannen.

Ökänd våldtäktsman och mördare häktad för våldtäkten i Växjö

RASBLANDNING. Mannen som häktades igår misstänkt för lördagens våldtäkt i ett parkeringsgarage i Växjö är en ökänd kriminell rasfrämling som tidigare dömts för mord och flera sadistiska våldtäkter. I en våldtäktsdom från 2013 beskrivs han som en kort och tjock mulatt.

Styckmördaren Pönkä gripen i Stockholm

BROTT. Den efterlyste styckmördaren Markus Pönkä kunde gripas igår kväll efter att flera medier gått ut med hans namn och bild.

Styckmördare från Finland befinner sig på rymmen

BROTT. En av Europas mest jagade brottslingar befinner sig på rymmen och mycket talar för att han gömmer sig någonstans i Sverige.