Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hela Svedalas bokskog kan “coronastängas”

CORONAREPRESSIONEN. Pandemilagen möjliggör för kommuner att stänga allmänheten ute från områden. I Svedala, där kommunstyrelsen nu av fullmäktige givits mandat för detta, finns en djup bokskog.

Flygbladsutdelning i Svedala

Under tisdagen den 25/2 var aktivister från Näste 3 ute i Svedala för att sprida rörelsens budskap. Cirka 300 flygblad delades ut.

Fortsatt kamparbete i Svedala kommun

Under måndagen den 30/12 fortsatte motståndsrörelsen upplysningen i Svedala kommun. Byarna Hyltarp och Hyltekär täcktes med flygblad även klistermärken sattes upp längst rutten. Nordiska motståndsrörelsen är det enda alternativet och har lösningen för vårt folks överlevnad. Slösa inte bort åren på halvmesyrer utan kliv in i vår gemenskap och bli en kämpe du med!

Kamp mot förbrytarna i Svedala kommun

Tisdag morgon var Motståndsrörelsen i Svedala kommun. Man inriktade sig på lägenhetshus och delade ut ca 300 flygblad. Boende i Svedala, vill ni vara lydiga slavar åt ett system som vill förinta dit folk? Nej gör motstånd du med, mot förbrytarna!

Brinnande hakkors vid skola

INRIKES. Under torsdagskvällen var det någon eller några som hade ristat och tänt eld på ett hakkors i marken. Det ritade hakkorset hade tänts på utanför en skola i Bara.