Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Uppgifter: Terrorgripna i Tyresö var somalier

Säpo ser kopplingar till IS Somalia Även kopplingar till gängkriminalitet ”på individnivå”.

polisbil

Säpo i terrortillslag i Tyresö

Kastade in chockgranater i moské Fyra gripna med misstänkta kopplingar till IS Uppdaterad

Fortsatt aktivism i Tyresö

Onsdagen den 11 mars bedrev medlemmar basaktivism i Tyresö kommun. En stor hög med flygblad delades ut i brevlådor och ett antal klistermärken sattes upp i centrum. Under aktiviteten stötte man på både sura batikhäxor som absolut inte ville ha flygblad och vänligt inställda nationella som gärna tog del av det nationalsocialistiska budskapet.

Aktivism i regnet – Tyresö

På söndagen den 1 mars begav sig några medlemmar efter ett månadsmöte direkt ut på gatorna för att sprida det nationalsocialistiska budskapet. Flygblad delades ut i brevlådor och man satte upp klistermärken på väl utvalda platser. Regnet var självklart ingen giltig ursäkt för att skippa aktivismen. Är en lyktstolpe för blöt för klistermärken att fastna […]

Basaktivism i Tyresö

På lördagen den 29 februari bedrev kamrater basaktivism i Tyresö kommun. Klistermärken sattes upp och ungefär 300 flygblad bytte ägare.

Aktivism i Tyresö

På fredagen den 28 februari sammanstrålade medlemmar från Tyresö och Nacka i Tyresö för att bedriva basaktivism. Några hundra flygblad delades ut och ett antal klistermärken sattes upp.

Klistermärken riktat mot skolor i Tyresö

Under natten den 20 januari var medlemmar från Näste 1 i Tyresö kommun och satte upp klistermärken riktat mot Tyresö gymnasium och dalskolan.

Sprayaktion i Tyresö

Under söndagsmorgonen den 12 januari var Näste 1 i Tyresö och sprayade mallar.

Misstänkt mordförsök på Engelska skolan i Stockholm

STOCKHOLM. Två högstadieelever på Engelska skolan i Stockholm har knivskurits under onsdagen. En annan 15-årig elev har gripits, misstänkt för mordförsök.