RADIO. I senaste avsnittet av Radio Regeringen diskuterades ungdomar som söker sig till Nordiska motståndsrörelsen.

Listen to ”URKLIPP: Vi tar hand om våra ungdomar” on Spreaker.

Det är ett faktum att många svenskar som blir nationella blir det redan i lägre tonåren. Idag har ungdomar ett stort intresse av Nordiska motståndsrörelsen, vilket inte minst visade sig vid Lorensbergaskolan i Ludvika där skolelever trotsade rektorns försök att förhindra att de talade med aktivister från organisationen.

Ungdomar som vaknar upp och inser vilket destruktivt mångkulturellt samhälle vi lever i – ett samhälle som drabbar ungdomarna betydligt mer än föräldrarna – kommer inte att somna om igen.

Föräldrar har ibland svårt att acceptera detta och deras reaktioner blir inte sällan till mer skada än hjälp för deras barn. Det finns exempel på föräldrar som brutit kontakten med sitt barn eller som angett barnet till skolan, och därmed öppnat upp för rektor och lärarkår att förnedra och trycka ner eleven.

I senaste avsnittet av Radio Regeringen diskuteras detta ämne, som är på tapeten eftersom man i föregående avsnitt bjöd in Malte (15) och Elliot (16) till programmet. Framförallt Tess hade i programmet mycket att säga om hur föräldrarna borde agera för att inte splittra familjen.

— Jag vet hur det är att vara förälder. Jag vet hur det är att vara tonåring. Och framförallt så vet jag hur det är att vara uppvaknad i det här samhället som är helt sovande, säger Tess.

Tess berättar vilken jobbig period hon själv hade med sina föräldrar och att hon vill undvika att nästa generations ungdomar får liknande erfarenheter med sina föräldrar.

Istället förespråkar Tess en dialog med föräldrarna och för att visa att hon menar allvar och inte har något att dölja så lämnade hon ut sitt telefonnummer så att oroliga föräldrar kan kontakta henne.

En vanlig myt som odlas av skola och media är att organisationer som Nordiska motståndsrörelsen ”utnyttjar” ungdomar, vilket inte alls stämmer och som motbevisas med att medlemmar som gått med i organisationen när de var unga i många fall själva är ledande personer idag.

— Vårt intresse ligger i era barns säkerhet. Det finns nog inga människor i hela vida världen som är mer mån om era barns framtid än vad vi är, säger Tess.

Det påpekas vidare att föräldrar borde vara mer oroliga för alla faror som det mångkulturella samhället utsätter deras barn för. Ett samhälle där svenska skolungdomar misshandlas, rånas och utsätts för andra övergrepp av mångkulturella gäng medan lärarkåren ignorerar detta eller till och med vänder sig emot eleverna när de försöker slå tillbaka.

— Jag har en son som är fyra år och jag skulle göra vad som helst, jag skulle gå igenom eld, för att han inte ska uppleva de baksidor jag har sett med mångkulturen. Jag vill att han ska få ett bra liv, säger Tess.


  • Publicerad:
    2018-04-25 15:52