Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #127: Radio Regeringen fyller 2 år!

Av Radio Regeringen, 2018-08-31
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live ikväll kl 20.00 minns Elin och Tess, tillsammans med lyssnarna, de 2 år som Radio Regeringen har sänt. Var med damerna i kväll och minns, ring in och dela med er av era minnen av de år som gått, var med i chatten eller maila in om dina favoritprogram och/eller händelser.

Två år har nu (redan) gått sedan det allra första avsnittet av Radio Regeringen sändes. Mycket har förändrats sedan starten men Radio Regeringens anda har levt kvar, trots byte av programledare och tekniska ”tokigheter”. Det har hänt så mycket under dessa år att det omöjligt kan sammanfattas i ett program men damerna har valt ut lite höjdpunkter, både äldre och nyare att uppmärksamma.

En av de viktigaste bitarna som gjort/gör Radio Regeringen till vad det är, det är ni – Radio Regeringens trogna lyssnare. Utan er fantastiska lyssnare som alltid är aktiva i live-chatten, mailar och ringer in till programmet, så hade det varit ett helt annat program.

Det finns flera lyssnare som varit med från allra första början men också en hel del nyare lyssnare; Hur har ni upplevt Radio Regeringen? Kommer ni ihåg vilket som var det första programmet ni hörde och varför började ni följa Radio Regeringen? Vem har varit den bästa gästen? Vilket ämne har varit mest intressant? Vilket är ert favoritprogram? Dela med er av era tankar och fira tvåårsdagen tillsammans med Elin och Tess!

 

 

Listen to ”Radio Regeringen #127: Radio Regeringen fyller 2år!” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-08-31 11:13