Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #129: Ordet är fritt!

Av Radio Regeringen, 2018-09-14
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live ikväll kl 20:00 lämnar damerna ordet fritt till lyssnarna

I dagens program kommer allt mellan himmel och jord att diskuteras. Exakt vilka ämnen som kommer avhandlas lämnas till lyssnarna att avgöra. Damerna har alltid så mycket att prata om som aldrig hinns med men nu är det dags – ett program där de kan prata fritt – om vad som än som faller andan på. De lämnar även över ordet till den som vill ha det.

Ring in, maila eller skriv i chatten. Ställ frågor, diskutera eller manifestera. Dela med er av era tankar, dela med er av tips och råd. Inget ämne är för stort eller för litet. Slussarna kommer vara öppna under hela programmet. Det kommer nog bli ett av det virrigaste programmet hittills men Elin och Tess hoppas på att få sina kunskaper testade och vet att livliga diskussioner kan komma äga rum.

Ring in till programmet på nummer 021 495 1488, tänk på att du själv är ansvarig för det du säjer i programmet och undvik dekadent språkbruk samt HMF.

Listen to ”Radio Regeringen #129:Ordet är fritt!” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-09-14 12:43