Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #128: Vad är propert?

Av Radio Regeringen, 2018-09-07
radioregeringen@nordiskradio.seRADIO REGERINGEN.
Live ikväll ca 20:00 (direkt efter Radio Ludvika) pratar damerna om kläder, stil och estetik.

Efter att ha firat 2 år så är det dags för en nystart hos Radio Regeringen. Vi utvecklas ständigt och nu var det dags att snygga till det estetiska med ny logga och ett nytt intro.

Vi är dock inte de enda i behov av lite uppiffning. Även om skrikvänstern alltid har – och förmodligen alltid kommer att – slå alla bottenrekord i stil så finns där även en del att jobba med i våra led. Vad är då egentligen propert och har vi blivit påverkade av modetrender? Nya trender i våra led har dock dykt upp, är det något att anamma eller bör det försvinna?

I kvällens program ger damerna sin syn på saken – allt från subkulturell klädsel till vandrande reklampelare för storföretag. Inget stilmisstag kommer att undvikas; varken mustascher eller skosnören. Detta självklart med funktionalitet som grund.

Vad anser ni lyssnare om stil – har ni något ni vill att vi diskuterar? Skriv till oss radioregeringen@protonmail.com och/eller var med oss i live-chatten på Spreaker!

Listen to ”Radio Regeringen #128: Vad är propert?” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-09-07 20:00