Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #125: Torgmöte + demonstration!

Av Radio Regeringen, 2018-08-17
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live ikväll kl 20:00 med bland andra Simon Engelin, pratas det om torgmötet samt demonstrationerna som nalkas

Semestern är slut för damerna i Radio Regeringen och de startar upp med ett program fullt av gäster och högaktuella ämnen.

Till att börja med kommer lördagens torgmöte i Kungälv att diskuteras tillsammans med valkampanjsansvarig i näste 2, Simon Engelin. Mycket händer i Kungälv där Nordiska Motståndsrörelsen ställer upp i kommunvalet med Fredrik Vejdeland som första namn på listan. Vi har blivit utsatta för en hel del valfusk redan tidigt under under året i Kungälv. Samtidigt som valkampanjen dragit igång ordentligt har vi knappast sett mindre av det sistnämnda.

Fortsatt kommer demonstrationen i Åbo att diskuteras med ingen mindre än allas vår ”likeable nazi”, Filip och Fredriks favoritnazist, Otto Rutanen från Finland, som tidigare har gjort succé i Radio Regeringen. Som de flesta säkert vet har det redan hållits tingsrättsförhandlingar samt rättegång för att förbjuda motståndsrörelsen i Finland, domen har överklagats och nya rättegångar väntar. Nu på lördag den 18/8 hålls en demonstration för att protestera mot nedmonteringen av yttrandefriheten och Otto kommer få berätta lite mer om det.

Slutligen kommer vi prata om den kommande och stora demonstrationen i Stockholm 25/8 under parollen ”Nu tar vi tillbaka vårt land, ut med förrädarna ur riksdagen!”.

Elin och Tess är supertaggade både inför demonstrationerna och torgmötet men även för att de får sända radio tillsammans igen. De har saknat lyssnarna och livechatten och hoppas på lika livliga diskussioner som alltid i chatten på Spreaker.

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Listen to ”Radio Regeringen 125#: Torgmöte+demostration!” on Spreaker.


Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-08-17 20:15