DEMONSTRATION. Den 18 augusti kommer Nordiska motståndsrörelsen anordna en demonstration i Åbo med anledning av att en förbudsrättegång mot organisationens finska gren kommer hållas.

Nordiska motståndsrörelsen kommer den 18 augusti anordna en demonstration i Åbo. Som många av er kanske redan vet kommer den politiska polisen fortsätta driva sin skenprocess mot vår rörelses friheter. Tingsrättsförhandlingar hölls tidigare i Tammerfors.

Syftet med demonstrationen är att protestera mot nedmonteringen av yttrandefriheten i Finland. Etablissemanget försöker skrämma folk till tystnad med åtal mot tankebrott och orwelliansk ”hets”-retorik. Samtidigt försöker de etablera mångkultur som den officiella statsideologi som ingen ska tillåtas utmana.

Demonstrationen kommer vara en offentlig manifestation av vårt motstånd mot den nämnda utvecklingen och försöket att förbjuda vår rörelse. Vi kommer visa att nationalistiska aktiviteter inte kan tystas med skrämseltaktiker och att det finska motståndet kommer fortsätta oavsett vad.

Demonstrationen äger rum i Åbo lördagen den 18 augusti. Vi inbjuder alla nationalister att ansluta sig till våra led och visa sitt stöd för Motståndsrörelsen.

Enligt olika uppgifter kommer det även anordnas andra nationalistiska evenemang under dagen då det är ett år sedan Finlands första mångkulturella terrorattack i Åbo. Terrorn är en av de direkta konsekvenserna av den nuvarande invandringspolitiken. Förövaren var en asylsökare som högg förbipasserande till döds i stadskärnan.

Det är groteskt att vi tvingas möta ett ökande och mer brutalt invandrarvåld samtidigt som myndigheterna bestämt sig för att alltmer kringskära finska nationalisters friheter. Datumet har blivit en symbol för dessa absurda lagar.

Kansallinen Vastarinta kommer släppa ytterligare information om demonstrationen senare. Vi ses i Åbo den 18 augusti 2018!

Artikeln publicerades ursprungligen på Vastarinta.com.


  • Publicerad:
    2018-07-12 19:10