MEDIAHETS. I en ledarartikel går nu den folkfientliga tidningen Aftonbladet ut med en uppmaning till polisen om att stoppa Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Stockholm den 25 augusti.

I en hatisk artikel full med lögner skriver Aftonbladets ledarskribent Susanna Kierkegaard att polisen inte borde ge Nordiska motståndsrörelsen tillstånd att demonstrera i Stockholm den 25 augusti. Och om man ändå måste ge organisationen tillstånd så bör de hänvisas till ön Landsort ute i Stockholms skärgård där det inte finns några åskådare.

”Landsort är känt för sin magnifika fyr och sitt rika fågelliv. På ön finns både karga klippor och frodig vegetation. Landsort skulle kunna bli ett trevligt utflyktsmål för Nordiska motståndsrörelsen”, raljerar Kierkegaard.

Artikeln är ännu ett inlägg i den massiva hatkampanj som politiker och medier just nu bedriver mot den lagliga organisationen Nordiska motståndsrörelsens valkampanj. Men Kierkegaard nöjer sig inte med att yrka på organisationsförbud och demonstrationsstopp. Som argument för sin åsikt radar hon dessutom upp ett antal befängda lögner om Motståndsrörelsen som får kollegerna inom lögnmedia att blekna. Här är några av de grövsta:

  • ”Nordiska motståndsrörelsen är en sekt. Dess medlemmar instrueras i vilka tv-program de ska titta på, vilka kläder de ska ha på sig, vilka mediciner de får ta och vilken mat de ska äta. Avhoppare berättar att ledningen gör oanmälda hembesök för att kontrollera folks livsstilar.”
  • ”Säkerhetspolisen har konstaterat att NMR kan begå brott som kan klassas som terrorattentat och att medlemmarna systematiskt tillverkar egna vapen.”
  • ”Medlemmar utbildas vid paramilitära träningsläger i Ryssland.”
  • ”Nazisterna sätter skräck i svenska städer. NMR hotar politiska företrädare och trycker upp filmkameror i ansiktet på de som säger emot dem. Det får barnfamiljer att undvika torgen och kör över den lokala demokratin.”

Påståendena ovan är för horribla för att ens behöva bemötas. De bevisar att Aftonbladet vill gå i spetsen för den antidemokratiska hatkampanjen med syfte att tysta regimkritiker som vägrar tiga om främlingsinvasionen och de verkliga makthavarna i samhället.

En annan aktör inom hatkampanjen, ETC:s redaktör Johan Ehrenberg, skrev härom dagen: ”Sverige har inget problem med invandrare. Vi har problem med rasister”. Ett uttalande som folkförrädaren Gudrun Schyman var snabb att lägga ut på Twitter.

Som väl är är det ett växande antal medborgare som genomskådar lögnerna från yttrandefrihetshatarna och som vänder sig till Nordiska motståndsrörelsen för att själva ta reda på sanningen om vad organisationen står för. Många av dessa kommer att vara med vid demonstrationen i Stockholms city den 25 augusti.

Källa:
Lämna nazisterna ensamma på en ö


  • Publicerad:
    2018-08-14 11:30