Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Talibanboss vill göra upp med slipsbärandet

Menar att slipsen symboliserar det kristna korset Anser att bara hedningar bär slips.

Batikhäxornas modeikon flyr Sverige

Har klätt batikhäxor i färglada och mönstrade kläder sedan 1976 Lämnar Sverige för New York efter granskningar av Expressen.

Modepodderska tvingas äta upp sin “antisemitism”

JUDISK MAKT. En svart modepodderska uttalar sig, baserat på egna erfarenheter, kritiskt mot judars beteende och det judiska inflytandet inom hennes bransch. Hon får därefter påhälsning av ADL.

London Fashion Week 2020 blir könsdysforisk – ett helt år framåt

KULTURMARXISM. Kläddesignerna inför årets modevecka i London hymlar inte med att de har politisk avsikter med sina kläder.

Judiskt inflytande och kontroll över modeindustrin

INSÄNDARE. Den judiska dominansen inom modevärlden är en viktig faktor i spridandet av degenererade ideal till konsumtionshungriga köpare.

Den bögiga modeindustrin och det anorektiska kvinnoidealet

KROPPSIDEAL Män tenderar att attraheras av kvinnliga och kurviga former. Hur kan det då komma sig att världens främsta fotomodeller har kroppar som tonårspojkar? Simon Holmqvist försöker reda ut hur ett osunt kvinnoideal har skapats på catwalken.

Radio Regeringen #128: Vad är propert?

RADIO REGERINGEN. Live ikväll ca 20:00 pratar damerna om kläder, stil och estetik.

Modeskaparen Karl Lagerfeld: “Paris har blivit en mardröm”

PARIS. Den tyskfödde modeskaparen Karl Lagerfeld, som bott i Paris sedan 50-talet, säger sig inte känna igen staden längre på grund av allt mångkulturellt våld och all terrorism utan menar att staden har blivit som en ”mardröm”.

Kvinnopöbel stormar butik när H&M släpper nya kläder

KONSUMISM. Förra veckan började det svenska klädföretaget H&M sälja en ny klädkollektion av det franska modehuset Balmain.