INSÄNDARE. Den judiska dominansen inom modevärlden är en viktig faktor i spridandet av degenererade ideal till konsumtionshungriga köpare.


Pervers förvirring upphöjd till något åtråvärt.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Feminister klagar alltid på att modeindustrin främjar sjuka och perverterade ideal för kvinnor (vilket för övrigt samma industri även många gånger gör även för män). Detta är i stort sant.

Onekligen verkar det också som att ”Eliten” lanserar något sjukt Baphomet-dyrkande med bland annat sina androgyna ideal.

Vissa kritiker skyller dessa förespråkade androgyna och sjuka ideal på homosexuellas närvaro inom modeindustrin. En ännu viktigare fråga är: Vilka är det som sätter homosexuella på positioner inom modeindustrin? Givetvis ägarna.


Den judiska elitens samt de övre frimurarnas esoteriska demongudom Baphomet. Notera elden/flamman ovanför huvudet, Pyramid-tecknet ovanför huvudet, samt den erigerade penisen med ormarna omslingrade. Notera även den androgyna aspekten, med både bröst och penis; samt de svarta demonvingarna, djävulshornen och getfötterna.

Som en jämförelse, fråga er varför inte samma sjuka saker propagerades för i Tredje Rikets europeiska territorium, där istället namn som Hugo Boss och Coco Chanel med sunda värderingar höjdes till positioner?

Följ spåren och se sambanden!
Något som gemene man tyvärr ännu inte förstår, ja, som till och med många personer vilka annars är medvetna om den judiska maktens realitet verkar ha missat, är den judiska elitens nästan totala etablering inom modeindustrin och bland modehusen.

Nästan alla större märken ägs numera av personer med judisk bakgrund. De är alltså inte skapade av personer med judisk bakgrund, utan uppköpta och numera kontrollerade av personer med judisk bakgrund.

Judarnas slavkontrakt och krig mot Coco Chanel
Historien om den berömda och begåvade Coco Chanel är väldigt intressant. Hon tvingades in i de sedvanliga utsugande slavkontrakten som den judiska eliten genom historien gjort sig beryktade för, där hon endast fick tio procent av vinsten.

Senare lyckades hon delvis under den Tyskland-ockuperade tiden i Frankrike, i stämningsdomstol, göra om kontraktet till sin fördel så att hon fick en mera skälig del av vinsten från sina alster.

Coco Chanel verkade på grund av utsugningen hon blivit utsatt för ha utvecklat en sådan semitisk avsmak, att hon sedan blev agent åt Tredje Riket. Efter 1945, med den internationella judendomens och det internationella frimureriets ökade makt och inflytande i Europa efter andra världskriget, började dessa entiteter  lobba fram de manliga kläddesignerna.

Oftast var dessa män homosexuella i smyg, då homosexualitet i regel var förbjudet. Tidigare hade kläddesign ansetts vara ett kvinnligt värv. Nu skulle de homosexuella männen lyftas istället, vilket givetvis gjorde att modet för kvinnor helt plötsligt blev mindre feminint än tidigare.

I mitten på 1950-talet återkom Coco Chanel till yrket, då strax över 70 år gammal, och stred åter för det naturliga och vackra. De judiskt ägda massmederna, det vill säga merparten av massmedierna i Väst, lyckades med att göra henne nästan till paria. De gjorde allt för att utmåla henne som ”hemsk nazist”, ”reaktionär” och så vidare, vilket bidrog till att hon tyvärr levde sina sista tio år i stor ensamhet.

Nästa gång du dricker ett glas skumpa och gör dig fin och elegant, gör dig då extra fin och elegant för hennes skull; skåla i kristallglas och skänk en tanke åt denna modiga och starka kvinna.

Låt oss titta igenom en del av de större märkena
Gant: Bernard Gantmacher, en judisk invandrare från det ryska imperiet.
Ralph Lauren: Ralph Lifshitz.
Calvin Klein
Michael Kors (Otroligt populärt nu. Alla tjejers Instagram fylls med det).
Supreme: James Jebbias populära skatemärke och klädmode bland unga killar.
DKNY: Donna Ivy Faske ”Karan” med sitt märke Donna Karan New York.
Marc Jacobs
David Sassoon (naturligtvis släkt med hårmodedesignern Vidal Sassoon som hade sin bas i Storbritannien. Sassoons är en av de mäktigaste familjerna i världen, enligt uppgifter minst i paritet med Rothchilds, tro det eller ej!)
Chanel
(ägs till 70 procent av Wertheimer, 20 procent av Bader och till 10 procent av Chanel)
Ben Sherman
Josef Frank (designar väldigt populära mönster av en tecknad apa).
Tory Burch
Diane von Fürstenberg (Diane Simone Michelle Halfin)
Rebecca Minkoff
Sonia Rykiel


Idealen som drivs framåt av modeindustrin är ofta sjuka och människofientliga.

En del människor skulle kanske drista sig till att säga: ”Det bara kryllar av dem överallt”. Talet om de ”diskriminerade judarna” låter väldigt verklighetsfrånvänt när man ser på det hela ur detta perspektiv.

Sverige inget undantag
Låt oss även titta på svenska Tiger of Swedens ena grundare:

Marcus Schwartzmann

En Gunnar Klasson har skrivit ett inlägg på Uddevallabloggen:

Marcus Fredriks [Schwartzmanns] föräldrar hette Salomon (f 1843) och Dorotea Rosalia (f. 1840) och systern Rika Rachel (f. 1874)”. Jodå, de var mosaiska trosbekännare, det vill säga judar. Jag har inte fått det bekräftat men en teori om varför Hjalmar Nordström fanns med i företaget i början var just misstänksamheten mot judar. Genom att ha med en svensk skulle det göra företaget mer trovärdigt.

Se sedan vilka de enligt Vem är vem?/Götalandsdelen utom Skåne 1948 sedan gifter sig med: Levin, Koritz

Vidare:

Nathalie Schuterman (Svindyr butik i Stockholm, så kallad multibrand, med ”high fashion”.)

Många icke-modeinsatta kanske minns följande ikoniska scen från TV-programmet Solsidan som för alltid inpräntade varumärket Schuterman i svenska folket, ”Ska jag skippa Schuterman-rean?” Hennes dotter, Chloe Schuterman, skrev om ”…den judiska delen av min familj här i Israel!” på en numera nedlagd The Life-blogg.

Nudie Jeans (”svenskt” och väldigt trendigt och dyrt klädmärke) Maria Erixon Levin och Joakim Levin.

Konkluktion: Judarna dominerar modeindustrin, också!

Värt att nämna är att Frankrikes förre president Francois Hollande, har ett släktträd fullt av folk som jobbat inom mode och tyger.

Ännu fler exempel på kända modedesigners, som bara ”råkar” ha judisk bakgrund:

Adrian, Rachel Antonoff, Max Azria, Yigal Azrouël, Elena Benarr, Stacey Bendet, Richard Blackwell, Michele Bohbot, Amanda Bynes, Dov Charney, Nudie Cohn, Kenneth Cole, Marc Ecko, Alber Elbaz, Joseph Ettedgui, Nicole Farhi, Edith Flagg, Rudi Gernreich, Adriano Goldschmied, Lea Gottlieb, Shoshanna Lonstein Gruss, Alexandre Herchcovitch, Lena Himmelstein, Jacob H. Horwitz, Kara Janx, Tara Jarmon, Žuži Jelinek, Alexander Julian, Anne Klein, Judith Leiber, Monica Lewinsky, Paul Marciano, Susan Matheson, Joe Mimran, Isaac Mizrahi, Zac Posen, Ronen Chen, Charlotte Ronson, Nettie Rosenstein, Sonia Rykiel, Arnold Scaasi, Shyne, Amir Slama, Yotam Solomon, Elie Tahari, Ivanka Trump, Dasha Zhukova, Ruti Zisser.

Pedofilin är det värsta
Men det värsta är nog den pedofila trend som blev stor  inom modet och modetidningarna i södra Europa och i Japan på 1980-talet, och förvärrats under de senaste åren. En stor inspiration för barnexploateringen var magasinet Vogue Bambini i Italien som under 20 år visade upp barn i tjusiga men ibland obehagligt erotiserade bilder. Den trenden har spridit sig alltmer över världen.


Längst till höger den ryska fotomodellen Kristina Pimenov, 9 år vid fototillfället.

Nej, fy f*n säger jag.

Revoltera mot den moderna världen!

/Kunskapsgivaren

Källor:
Who is Baphomet?
Wikipedia/Gant
Wikipedia/Ralph Lauren
Wikipedia/Calvin Klein
Wikipedia/Michael Kors
Wikipedia/Donna Karan
Wikipedia/Marc Jacobs
Wikipedia/Dianne von Fürstenberg
Wikipedia/Chanel
Wikipedia/Pierre Wertheimer
Wikipedia/Gérard Wertheimer
Wikipedia/Jacques Wertheimer
Wikipedia/Alain Wertheimer
Battle for control of Parfums Chanel
Coco Chanel’s Activity as a Nazi agent
Coco Chanel’s post war life and career
Coco Chanel’s last years
Rebecca Minkoff is making fashion week digital
Wikipedia/Sonya Rykiel
Geni/Marcus Fredrik Schwartzman
Tiger of Sweden — skröna om Schwartzman
Runeberg
Wikipedia/Maria Levin
Wikipedia/Joakim Levin
Wikipedia/Tory Bruch
Judiska Museet/Josef Frank: Architecht and Outsider


  • Publicerad:
    2018-12-03 13:00