INSÄNDARE. I denna insändare kommenterar ”Kunskapsgivaren” den utredning om ny terrorlagstiftning som presenterades för några veckor sedan.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

För några veckor sedan presenterade den Djupa staten i Sverige, genom den s. k. terroristbrottsutredningen, ett förslag på ny lagstiftning, som ämnar att ta vårt land ytterligare ett steg (och ett ganska så kraftigt steg, skall understrykas) närmare ett neo-sovjetiskt, orwellianskt, dystopiskt, och tyranniskt, samhälle.

De styrande blir allt mer desperata och vill nu genom olika orwellianska Nyspråks-kullerbyttor och nya definitioner och lagar, att ALLA brott ska kunna klassificeras som terroristbrott. Även den mest naive och försiktige sverigedemokraten torde ju någonstans i bakhuvudet och i magen (och i sin själ), kunna inse och känna varthän det barkar åt, dvs det egentliga syftet och den egentliga intentionen bakom en sådan typ av absurt bred lagstiftning.

Vi svenskar – germaner – arier, ska dock inte misströsta. Tvärtom. Det ovanstående beskrivna är ju faktiskt ett positivt tecken, ty det betyder att de styrande är i lindan av desperata panikdödsryckningar, i o m att de vet att deras makt är på väg att falla (i o m att allt fler ur folket börjar att vakna upp från trollflöjtens sinnesfördunklande toner) från de troner de orättmätigt har usurperat, där de sitter högt upp i sina elfenbenstorn, och frossande suger i sig av folkets frukter och vindruvor och högljutt smackar på det saftiga köttet, likt den dekadente rikshovmästaren av Gondor, Denethor, i den klassiska scenen i filmatiseringen av Tolkiens epos Sagan om Ringen, då Denethors korrupta själ, sinne, och viljekraft, inte förmår beskydda det rike och folk han har i heligt uppdrag att vakta, beskydda, och ombesörja, från den dödsspridande Kaosbringarens drönarbarbarer/golems från öst och syd som stod vid rikets portar och murar, och vällde in. Likt germanernas/ariernas mytologiska dödsfiender, ormar/reptiler/drakar, ringlar de styrande sig uppåt längs med folkets livsbägare för att girigt surpla i sig folkets energi – vin – blod, därur. Ja, de styrande, i sin fascination för det mörka ockulta och i sin hängivelse åt dold maktsymbolism, trycker t o m upp i folkets ansikten offentligt, vad de styrande själva faktiskt egentligen står för, och vad de bakom lyckta portar i frimurarlogerna, tillber för mörka avgrundsdemoner och entiteter. Det räcker att traska förbi t ex Landstingspalatset i Stockholm, så pryds toppen av hela det främre staketet där, av 50 cm höga avbildningar/figuriner som visar en krälande orm som kramar om och ringlar uppför folkets livsbägare, och med sin kluvna förljugna ormtunga, väsande och surplande, dricker av folkets energi – vårt vin – vårt blod!

Se staketet på Google.

Den som förresten vill titta efter fler liknande märkliga offentliga (men delvis dolda) maktsymboler som visar vad de styrande i Sverige tillber, kan även (ett av många exempel) traska in på Centralstationen i huvudstaden, och det första de kommer mötas av då, är en staty av en demongudom, med djävulshorn och ett halvt dolt upp- och nedvänt kors på huvudet, med demonvingar/drakvingar på ryggen, Allseende Ögat-markering i ena ögat (väl inne i bilden, klicka för att förstora, för att på så vis se markeringen i ena ögat), två stycken treudder (jämför med Djävulens arketypiska symbol treudden) som fötter, samt slutligen med Omega-tecknet (Ω) runt sig. Omega-tecknet är den sista bokstaven i det grekiska alfabetet och tecknets ockulta och även eskatologiska betydelse är död/förstörelse. (Många likheter och paralleller kan dras till demongudomen Baphomet, som det skrivs lite om i denna artikel.

För den som vill lära sig mera om symbolen Det Allseende Ögat, som är en symbol som frimurarna och deras herrar använder sig av, så rekommenderar jag att man kollar in den fantastiska resursen Vigilant Citizens dokumentation i ämnet. Denna symbol har idag blivit en slags halvdold maktsymbolism för Elitens makt i Väst, som de styrande ser till att uppvisa i alla möjliga sammanhang, i alltifrån popkulturen till offentlig arkitektur osv. Inte ens lilla Greta Thunberg kommer ifrån att behöva visa sin lojalitet till den Onämnbara Eliten bakom Det Allseende Ögat (LÄNK samt även följande bild). Ja, även Thunbergs mamma, riksförräderskan Malena, var ju tvungen redan när Greta var liten flicka, att redan då få Greta (och hennes syster) att visa Det Allseende Ögat på offentliga fotografier.

Tillbaka till terroristbrottsutredningen:

Dessa Mörkrets och Ondskans tjänare och tillbedjare, som våra styrande numera utgörs av, vill dessutom kriminalisera ”propaganda” som ”innebär ett mer allmänt stöd” för ”terrorism”. Ja, de må kalla det för ”propaganda” och ”terrorism”, men vi uppvaknade och kritiska människor, vi inser det högst troliga scenario rörande hur de styrande kommer att införa en sluttande definitionsglidning, så att feltänk/tankebrott/känslobrott, dvs ”propaganda”, kommer att börja att definieras som ”terrorism” osv.

Dvs ifall 75-åriga Agda som blivit utsatt för våldtäkt av ett rasfrämlingsgäng (och blivit rånad på pensionen därtill på köpet), skriver ut på nätet, sina känslor och åsikter om samhällssituationen och om den bittra erfarenheten hon själv fått uppleva, och i samma veva gör det ödesdigra misstaget att nämna förövarnas ursprung eller hudfärg, eller kanske bara en sådan enkel sak som förövarnas uttal/accent (eller att förövarna skrek ”din svennehora”), ja, då kommer hon ju anses ha ”gett sig på minoriteter”/”utmålat minoriteter”/”gett uttryck för rasism” osv, vilket givetvis är ”samhällsundergrävande” (översättning från orwellianskt Nyspråk = negativt för det korrupta svenskhatande styret som numera har makten i Sverige), osv. Man kommer att definiera det som att hon genom att skriva ut fakta, samt sina egna kritiska (förlåt, ”hat” heter det ju numera) känslor och åsikter, kommer därmed ha ”hetsat”, ”hatat”, och ”indirekt hotat och uppviglat” mot minoriteter (för att vi är ju ”alla lika mycket värda”, eller hur?), vilket alltså kommer att ses som ett terroristbrott, i o m att det riskerar att sätta ”värdegrunden” ur spel, skapa ”konflikter” och göda ”social och politisk oro och instabilitet” osv.

Givetvis föreslås även höjda straff för terroristbrott i den nya terroristbrottsutredningen. Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som våldtar barn, äldre, kvinnor, och djur?

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som säljer tunga och nedbrytande droger som heroin och liknande? (Nej, det är klart, marionettregeringen i gamla Svedala måste ju lyda sina ”mellanchefer” inom CIA / Djupa staten i USA, och deras vinstdrivande produktion av opium i Afghanistan, landet där 80 procent av allt opium i världen odlas.

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som skjuter på gatorna?

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som utpressar privata näringsidkare på pengar?

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som de begår sprängningar?

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som kör rattonyktra (och därmed riskerar andras oskyldiga liv)?

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de som i sin tjänsteutövning som politiker, statlig/kommunal tjänsteman, eller polis (dvs alla tre är kategorier av yrken/ämbeten som folket istället ska förvänta sig högre genomsnittlig moral ifrån i o m deras löner och/eller viktiga samhällspost och ansvar), begår brott? Idag får de ju istället lägre straff än en vanlig medborgare, eftersom domstolarna anser att ifall en politiker, statlig/kommunal tjänsteman, eller polis blir dömd för ett brott (tillräckligt grovt för att bli utesluten eller bli av med jobbet), så ska uteslutningen/avskedandet räknas in som en del av straffet!!! Dvs domstolarna räknar alltså av, i det riktiga straffet, uteslutningen/avskedandet!

Varför föreslås det inte (i andra utredningar) höjda straff för de politiker och statliga/kommunala tjänstemän som gör sig skyldiga till korruption? Kan det ha att göra med samma orsak, till att mycket som i utlandet är klassificerat (och kriminaliserat) som korruption, här i Sverige INTE är klassificerat (och ej heller kriminaliserat) som korruption?

Jag skulle kunna fortsätta och skriva en lång lista med likadana frågor gällande olika områden, men ni förstår min poäng.

Enligt den nya terroristbrottsutredningen så ska terroristbrott också kunna vara brott som riktas mot en del av befolkningen (undrar förresten om de styrandes domstolar, i likhet med hur de har infört begrepp som ”tolkningsfakta” – där principen om likhet inför lagens har satts ur spel – i framtiden kommer att tolka alla typer av konflikter, även vardagliga sådana, mellan en svensk och en nysvensk, som att svensken, med sin inneboende/nedärvda ”arvssynds”-rasism, automatiskt skall anses vilja något ont, automatiskt skall anses vara den parten vars fel det är, även om den andra parten började konflikten? Dvs där likhet inför lagen sätts ur spel, och ett s k relativiserat rättsväsende formats), till exempel en ”etnisk minoritet, människor med utländsk härkomst eller HBTQ-personer”.

— Då blir det solklart att om man till exempel ger sig på etnisk grupp i befolkningen så kommer det att betraktas som terroristbrott. Där har det tidigare funnits en oklarhet, säger justitieminister Morgan Johansson.

Självklart så räknas inte svenskar/ursprungsbefolkningen upp som exempel på ”en del av befolkningen”. Vi finns ju inte, enligt de styrande (förutom när vi kan vara rasister, homofober, misogyna, osv, och man även ska dra ut fördelar, t ex ekonomiska sådana, av oss). Vissa paralleller kan dras till Sovjetunionen, där de misshagliga elementen (på individnivå visserligen) raderades ut ur historieböckerna och nyhetsartiklar, och t o m fotoretuscherades bort från kända fotografier osv. De blev till en s k ”unperson”.

Vidare så ska terroristbrott kunna beivras rättsligt (dvs man ska kunna bli dömd) i Sverige, även om brottet skulle ha begåtts utomlands. Är man kritisk, så börjar man ju fundera på, om det är så att de styrande i Sverige, genom dessa lagändringar, dels vill (genom EU:s gemensamma arresteringsorder) kunna komma åt svenskar som kommer att ha flytt undan galenskapen, förtrycket (och anarko-tyrannin), och samhällsförfallet i Sverige, till mer folkvänliga länder i EU, i t ex de östra delarna av EU? Dvs ifall en svensk (bosatt i ett land i t ex Östeuropa) skulle via en egen hemsida/podd, eller via sociala medier (oavsett ifall han/hon skulle ha många följare eller inte) försöka att väcka andra svenskar i Sverige (genom kritik, påpekande/avslöjande av obekväm fakta/vetenskap/brottsfall/statistik osv), så skulle i så fall de svenska myndigheterna kunna begära (alla EU:s medlemsländer har åtagit sig att följa den europeiska arresteringsordern) den svensken utlämnad till Sverige, från det EU-land där den svensken har flyttat till, trots att svensken ifråga inte skulle på något vis ha brutit mot det EU-landets lagar vid tiden för yttrandena/skriverierna.

För övrigt ska det tilläggas att, att döma en medborgare för ett brott (om vi nu bortser från det absurda i sig att öht döma någon för tankebrott/åsiktsbrott) som personen skulle ha ”begått” när personen ifråga befann sig utomlands, det är inte i linje med s k västlig rättstradition, utan istället i linje med s k sovjetisk rättstradition. Jämför t ex med dissidenter som hoppade av till Väst, från Sovjet, och som i sin frånvaro blev dömda av sovjetiska domstolar (oavsett om det enbart handlade om avhoppet i sig, eller om det var så att de även hade uttalat sig kritiskt om styret i Sovjet. Då blev de i så fall dömda för både avhoppet samt för uttalandena i sig). Ibland hände det även att en sovjetisk medborgare på besök i Väst, hade inför reportrar uttalat sig väldigt försiktigt i kritisk ton mot det sovjetiska styret, men ändå valde att återvända hem (t ex i o m sin familj/släkt), och blev likaledes då dömd för yttrandena som de hade fällt på utländsk mark.

Vidare så planerar de styrande att ta bort preskriptionen för terroristbrott, och då tänker man ju plötsligt att det är ju också väldigt bekvämt och passande för de styrande? Eftersom de redan tänjer och frångår den västliga rättstraditionen på vissa punkter och områden, så är frågan ifall ytterligare sådana övertramp kommer att ske (senare givetvis, efter ytterligare något år eller två. De måste ju koka grodan sakta levande, ty annars hoppar den ur det kokande vattnet ifall det för hastigt blir för varmt)? Jag tänker då på att de dessutom skulle kunna komma att kombinera att de tar bort först preskriptionen för terrorbrott, och (allt i den heliga ”demokratins” namn, och för ”allas lika värde” osv) lite senare att de även tar bort den västliga rättstraditionen om att man inte ska kunna bli dömd för något, och straffad för något, som vid tidpunkten för då det begicks, inte var kriminaliserat (vissa länder i Väst har redan för 20 år sedan nyckfullt frångått den principen i några fall, gällande t ex historierevisionister, som t ex David Irving som blev dömd till fängelse i flera år, genom just en sådan retroaktiv dom, där denna viktiga rättsprincip åsidosattes. Amnesty teg givetvis…). Denna oerhört viktiga rättsfilosofiska princip inom juridiken kallas dels för Nullum crimen sine lege samt Nulla poena sine lege. I Sverige talar man om den s k legalitetsprincipen. Dvs inget brott/straff, utan lag. Det hela känns sammantaget som ett väldigt sluttande plan mot att de styrande helt plötsligt efter eget behag och godtycke, ska kunna åtala vem som helst, för nästan vad som helst (”hat”…), gällande kritik mot vad som händer i Sverige, gällande yttranden och skriverier som dessutom skulle ha fällts och gjorts långt tillbaka i tiden, och nu dessutom med skärpta straff.

Dessutom, så kanske de styrande (återigen, givetvis med floskelförevändningar som att det är för att ”skydda demokratin” osv) efter ytterligare något år (som de redan för 20-30 år sedan, i Sverige har gjort på skatteområdet samt gällande området diskriminering), inför s k omvänd bevisbörda för terroristbrott. ”Nej, det skulle de aldrig kunna göra”, säger du kanske? Men som sagt, så har vi ju redan detta, sedan många årtionden i Sverige inom området skatter samt även inom området diskriminering. Nämligen att det förhåller sig så att bevisbördan INTE ligger på åklagaren (dvs avviker från s k västlig rättstradition, och istället antar den s k sovjetiska rättstraditionen, dvs så som det är i diktaturer), utan istället på den anklagade. Den anklagade måste vid omvänd bevisbörda bevisa sin oskuld gällande det han står anklagad för, annars blir han dömd. I ett fritt och rättssäkert samhälle, fritt från godtycklig tyranni, där är det givetvis åklagaren som måste bevisa att den anklagade INTE är oskyldig, för att den anklagade ska kunna bli dömd. Hela poängen med att INTE ha omvänd bevisbörda, är för att en stat/regim inte ska kunna missbruka sin makt mot sina medborgare och mot ”politiskt obekväma” som kritiserar staten/styret.

Känner ni alltmer lukten av Sovjet? 1984? Diktatur? Tyranni?

Glöm inte heller att tankebrottslingar/åsiktsbrottslingar, börjar ju numera tvingas av rättsväsendet i Sverige, till att genomgå sinnesundersökningar, i sann Sovjetisk anda (som Sovjet utsatte dissidenter för, LÄNK, sök på ”psychiat”). Den regimkritiske konstnären Dan Park är ju det främsta exemplet (vars utställning blev nedstängd av polisen, och tavlorna togs i beslag).

Men, det som våra styrande sysslar med, det, mina kära läsare, det är faktiskt vad terrorism betyder, om man tittar på den semantiska definitionen av ordet. Dvs vad ordet alltså betyder, om man faktiskt bemödar sig att slå upp det i en ordbok. De senaste, säg 20-30 åren, så har dock de styrande sett till att i skolorna och i medierna, och i viss mån i uppslagsverken och ordböckerna, i sann orwellsk Sanningsministerium-anda och Nyspråks-anda försöka förvränga om ordet terrorism till att enkom betyda t ex att personer ur befolkningen, med våld skulle försöka avsätta de styrande (samt även generellt till att politiska/religiösa grupper, oavsett om de tillhör ursprungsbefolkningen eller inte, skulle använda våld mot civila samt de styrande). Och nu så verkar det ju som att de styrande än en gång till ska försöka att ändra om ordets betydelse ännu mera (ännu mera till de styrandes fördel), så att det i praktiken ska komma att betyda, någon som kritiserar de styrande och mångkulturen (jmf med hur dissidenter i Sovjet betecknades som ”fascister”).

Vad är av största vikt att förstå, är nämligen så, att det är de styrande idag i Sverige, som utövar terror/terrorism. Inte vi vanliga medborgare. INTE ens om medborgarna faktiskt började att med våld (så att ingen missförstår, jag uppmanar inte till någonting, jag beskriver vad saker och ting betyder semantiskt) försöka avsätta de styrande, så skulle det semantiskt (dvs språkvetenskapligt) kunna räknas som terrorism.

Terror/Terrorism, betyder nämligen ”skräckvälde” (med -välde avses de som utövar styret i ett land), och därför så kan terrorism/terror enbart förekomma från en regim – dvs de som sitter vid makten / de som styr – mot folket, och kan aldrig användas gällande när ett folk använder våld mot en regim.

Tittar vi Sveriges genom tiderna mest lästa och mest ansedda uppslagsverk, Nordisk Familjebok (Uggleupplagan), som Projekt Runeberg numera har gratis digitaliserat på nätet, så står det klart och tydligt:

Terrorism (jfr Terror), skräckvälde; skräcksystem,
injagande af fruktan genom oblidkeligt grymma åtgärder;
om terrorismen l. skräckväldet i Frankrike under
den stora revolutionen se Terreur. — Terrorisera,
injaga allmän skräck; medelst skräckåtgärder kufva
eller hålla i undergifvenhet. — Terrorist, anhängare
af en skräckregering, skräckman.

Notera speciellt sista meningen ”Terrorist, anhängare av en skräckregering”. Och det är ju precis det vårt styre är: en regering/regim, som ingjuter rädsla/oro/skräck/fruktan (och därigenom försöker att kuva oss, hålla oss undergivna), i civilbefolkningen (framför allt i landets rättmätiga befolkning, dvs ursprungsbefolkningen, dvs svenskarna), genom allehanda grymma åtgärder.

Kan hyckleriet och det orwelliansk-sovjetiska Nyspråket som Sverige (och Väst) numera istället har börjat att tillämpa, bli mer tydligt?

Jag är inte nationalsocialist, men inte skulle jag gråta om nationalsocialister i Sverige återställde det gamla Sverige, och säkerställde en framtid för vårt folk. Tiden är knapp och dyrbar, och man kanske inte har inte råd att vara petig och räddhågsen och ha beröringsskräck? ALLA svenskar måste kanske börja att se vikten av att samarbeta, för vår framtids skull. Kom ihåg att våra Fiender, det enda de vill, det är att splittra folket. Härska genom att splittra, denna devis har vår Fiende, dessa patologiska civilisationsomstörtare, använt sig av sedan historiens begynnelse, mot olika folkslag (framför allt mot arierna, som man såg som sin absoluta dödsfiender/ödesnemesis). Det är bara att titta i historieböckerna och se vad de har gjort, deras ränker de smidit, deras intrigmakande, deras infiltration, deras lögner de har spridit, deras civilisationsförstörelse osv.

Skiljelinjen gällande Sverige och svenskarnas öde och framtid, håller på att dras upp, och varje svensk måste mentalt börja förbereda sig nu, för att inom en ganska snar framtid (närmare än vad många kan föreställa sig) välja på vilken sida man kommer att stå, gällande denna dragna ödeslinje i stoftet på vår ärvda mark, i myllan av vår Fädernesjord, som generationer germaner och svenskar tidigare har arbetat och blött och dött och kämpat för, för din skull.

Kommer du att göra samma sak, för dina efterkommande?

Eller ska ditt blod och dina gener, din själs själva essens, tyna bort i historien dimmor – i världsalltets stormande malström av stjärnstoft, allt medan vår Evige historiske fiende (de vars namn numera knappt får yppas offentligt) hånleende och gnuggande sina händer, hånskrattar åt ditt misslyckande gällande att lyfta upp dig själv – att transcendera – och lyfta på och kasta bort den fördunklande slöjan och komma ur den sövande och flegmatiska förtrollningen som de har ingjutit i våra sinnen och i våra själar, genom sin historiska taktik och krigföring, (storbanker/media/ockerutlåning/finans/konsumism/atomisering/kommunism/frimureri/kapitalism/relativiserande/skräpkultur/normupplösning/moralupplösning, osv. Ev även slavreligionen kristendomens införande i Europa/Romarriket, tidigare i historien, osv) och sina rabblanden av antika och esoterisk-mörka besvärjelser i sin mysticism, inom sin religion?

Allt medan dina förfäder (och kanske även de ännu oföddas själar) fäller en tår från den Andra sidan?

Ska din själ leda Ljuset framåt? Ska ditt liv ha en mening? Eller ska du domna bort framför Bingolottot och Melodifestivalen?

Frid och hälsa till er alla

/Kunskapsgivaren


  • Publicerad:
    2019-12-15 09:00