SIONISTDEMOKRATERNA. SD:s anpassning till etablissemanget är vämjelig, anser dagens gästskribent.


Foto: Facebook/Sverigedemokraterna

Kan SD bli mer patetiska?

Till alla er som röstar på Sverigedemokraterna AKA ”sionistdemokraterna” och klamrar er fast vid någon desperat förhoppning och om att ”Jimmie och SD” minsann kommer att rädda Sverige:

Är det följande framtid ni vill rädda?

Bilden talar sitt tydliga språk…

Sverigedemokraterna har idag blivit så politiskt korrekta, fega och patetiska, att de inte ens vågar ha en svensk/nordisk/germansk Lucia (för att fira det Heliga Ljuset, som våra förfäder dyrkade), utan istället väljer de att ha en svarthårig Lucia, av utomnordisk ras (ev blandras?).

Denna uppvisning i ryggradslöshet från SD:s sida är så vämjelig så att man saknar ord.

Alla ni som är med SD borde ta och konfrontera de ansvariga samt partiledningen. Om ni blir uteslutna, ja, då har ni i så fall därmed fått SD-ledningen att återigen visa sitt rätta sovjetiska jag och sin Sverigeföraktande inställning, och dessutom ska ni anse en uteslutning vara detsamma som en hedersutmärkelse.

Kom ihåg att det finns ett motstånd (ett ÄKTA motstånd) även utanför SD, och det är det motståndet som snart kommer att rädda Sverige.

Vore det inte en fin känsla att ha inombords, att man var den som var modig, sade ifrån och protesterade, redan innan massorna började att röra på sig i historiens rörelselinjer på den politiska och kulturella dynamiska kartan?

Vore inte det en fin känsla att om 20 år kunna titta in i sina barn eller barnbarns ögon och säga att ”jag var inte feg, utan jag sade ifrån, för din framtid och för vår släkts efterkommande, och för vårt folk och vår kultur”.

Gör det rätta, och jag lovar dig, att du kommer att må mycket bättre efteråt.

/Kunskapsgivaren


  • Publicerad:
    2018-12-13 17:30