Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #138: Kropps- och skönhetsideal

Av Radio Regeringen, 2018-11-23
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 om dagens hets kring kropps- och skönhetsideal.

I kvällens program ska damerna diskutera kring kropps- och skönhetsideal. De går igenom vad det är för ideal som funnits genom tiderna och hur det ser ut idag. Det ska även tas upp varför dessa ideal finns och diskuteras kring vilka det är som gynnas av att dessa finns. Självklart ska damerna även ge sin syn på detta.

TV, tidningar, modeindustrin, reklambranschen, sociala medier osv. Från alla håll och kanter matas vi med bilder och trender om det mesta som har med livsstil att göra. Inte minst berättar de hur vi ska se ut. ”Gå ner i vikt” & ”Skaffa kroppen till beach-2018” är några av rubrikerna som synts till. Att träna sin kropp är givetvis ingenting dåligt – tvärtom, en stark och hälsosam kropp är minst sagt eftersträvansvärt. Dock är de kroppsidealen som finns idag knappast några sunda dito och vad som efterfrågas mest på marknaden är t.ex. enkla lösningar på att gå ned i vikt, vilket alltsomoftast är allt annat än hälsosamt.

Bröst, läppar och rumpor ska förstoras genom kirurgiska ingrepp. Kvinnor ska å ena sidan vara pinnsmala, men å andra sidan ska de inte skämmas ifall de är sjukligt feta – tvärtom. Män ska ha stora väldefinierade muskler och somliga går så långt att de injicerar olja i muskulaturen för att uppnå detta. Bodybuilding tränas för att bygga en ”snygg” kropp och inte för att den ska vara stark och frisk.

En röd tråd genom allt detta är ansvarslöshet och noll konsekvenstänk. Varken psyket eller kroppen mår bra av de ideal som florerar och man kan undra om det nånsin kommer ta slut med dessa galna idéer om hur vi ska ändra på oss själva!?

Kan våra nationalsocialistiska damer reda ut vad som håller på att hända och kan de hitta någon rim och reson i allt detta? Och den stora frågan, vad är det då för ideal som vi istället bör ha? Finns det nån väg ut från all denna galenskap?

Var med och diskutera kvällens heta ämne! Ni kan maila in frågor/funderingar/tankar till radioregeringen@protonmail.com eller vara delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #138: Kropps-och skönhetsideal” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-11-23 20:00