Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #136: Pappa, farsa, farsgubbe, stabbe, far

Av Radio Regeringen, 2018-11-09
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 med fokus på fars dag.

I kvällens program kommer damerna att prata om fars dag. Varför firas fars dag i Sverige? Är det bara ännu en högtid för (((storföretagen))) att tjäna pengar på? Firar damerna fars dag med sina fäder och i sådant fall, hur?

I programmet kommer fäders roll i familjen att diskuteras. Damerna kommer bland annat gå in på vad en far är i dag och vad som kännetecknade en god far förr.

Det firades även Gustav Adolfsdagen nu i veckan. En dag som nästan ingen bryr sig om men som vår äldre befolkning oftast väljer att fira med att äta en speciell bakelse. Men varför firas denna dag?

Var med damerna ikväll och diskutera. Telefonslussen kommer öppnas en stund och ni är välkomna att ringa in till programmet för att vara med i diskussionen. Ring in på nummer 021 495 1488. Ni kan även maila in frågor/funderingar/tankar till radioregeringen@protonmail.com och som vanligt ser damerna gärna att ni är delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #136: Pappa, farsa, farsgubbe, stabbe, far” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-11-09 20:00