Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #134: Finlandsdemostration och Att ansöka

Av Radio Regeringen, 2018-10-26
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 pratas det om vad som hände i Finland förra veckan och om första tiden som ny kamrat i Nordiska motståndsrörelsen.

Noora, motståndskvinnan med råg i ryggen som deltog i senaste programmet, kommer gästa Radio Regeringen även denna veckan. Hon var på plats i Finland under förra helgens demonstration och kommer att redovisa lite om vad som hände där. Pulsen kommer även att tas på Noora för att lära känna henne lite bättre.

Vi kommer även ta reda på hur det gick till när damerna ansökte till motståndsrörelsen; hur de upplevde sina rekryteringsmöten, sin första tid i organisationen samt hur deras liv har förändrats i och med att de tog steget att bli motståndskvinnor.

Funderar Du på att ansöka och har frågor? Vill du dela med dig av dina upplevelser som ny i Nordiska motståndsrörelsen? Maila och/eller som vanligt vara delaktiga i live-chatten på spreaker, damerna är idel öra samt ser till att svara på alla frågor ni kan tänkas ha.

Listen to ”Radio Regeringen #134: Finlandsdemostration och Att ansöka” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-10-26 20:00