Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #135: Kommersiella högtider och inringarkväll

Av Radio Regeringen, 2018-11-02
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 pratas det om kommersiella högtider tillsammans med lyssnarna som välkomnas att ringa in under programmets gång.

Ingen har nog missat att det varit Halloween denna veckan och direkt efter det ena spektaklet så börjar det andra.

Det är höst och mörkt, snart kommer vintern. Förr uppmärksammades Allhelgonahelgen mycket mer än vad den gör idag, fortfarande tänder vi ljus för de saknade – somliga besöker kyrkogårdar och gör det fint på gravarna – men sen är det inte mer med det. Idag klär vi istället ut oss till monster och allsköns dårskap, går på fester och/eller går ut och tigger godis av grannarna – får vi inget godis så ska det hotas om busstreck – för det är så vi ska göra, enligt media.

Våra högtider blir mer och mer kommersiella, materialistiska och amerikaniserade, nya köpkraftiga högtider har på senare år även introducerats. Men ska vi stå emot dessa, kan vi skapa egna och kan vi fira på något annat sätt? Ska vi bevara de gamla traditionerna eller ska vi glömma och skapa helt nya?

Var med damerna ikväll och diskutera. Telefonslussen kommer öppnas och ni är välkomna att ringa in till programmet för att prata om högtider, nya som gamla. Ring in på nummer 021 495 1488. Ni kan även maila in frågor/funderingar/tankar till radioregeringen@protonmail.com och som vanligt ser damerna gärna att ni är delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #135: Kommersiella högtider och ingringarkväll” on Spreaker.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-11-02 20:15