Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #139: Karl XII och husmorstips

Av Radio Regeringen, 2018-11-30
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20:00 om bland annat Karl XII och husmorstips kring julen.

I kväll har damerna som vanligt mer att prata om än vad programtiden tillåter. Det kommer diskuteras lite om vem Karl XII var och hans minnesdag som är i dag. Vad åstadkom denne store kung för att förtjäna en egen minnesdag, något väldigt få av våra gamla svenska kungar har.

Damerna har tidigare diskuterat den extrema handel runt storhelger och kommer i programmet diskutera julpyssel och handarbete som både en trevlig aktivitet med familj och vänner men även som personliga julklappar för att undvika stödja den extrema kapitalistiska konsumtionen och företag med minst sagt tvivelaktig moral. Allt mellan lampskärmar och tvål kommer diskuteras.

Veckans fråga är ett gammalt inslag som denna vecka, till damernas förtjusning, kommer tillbaka efter ett långt uppehåll. De tar även tillbaka Veckans aktivism som stående inslag. Även ett nytt stående inslag kommer introduceras.

Har du något eget husmorstips som är passande nu till jul? Maila in dina tips/frågor/funderingar/tankar till radioregeringen@protonmail.com eller vara delaktiga i live-chatten på spreaker.

 

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin och Tess.


 • Publicerad:
  2018-11-30 10:51