Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #142: JULMYS

Av Radio Regeringen, 2018-12-21
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live kl 20.00 är det dags för JULMYS tillsammans med inringare och Jimmy Thunlind.

Damerna är nu förväntningsfulla inför årets mysigaste högtid. Det kommer pratas en hel del jul i kväll, enbart jul faktiskt. Var med och berätta om er jul i programmet, ring in och dela med er av era traditioner och era bästa julminnen. Damerna har fått med sig en gäst i kväll, ingen mindre än Jimmy Thunlind kommer dyka upp och läsa upp dikter.

Det är även dags att kora årets Julnisse, de sista julfrågorna kommer att visa vem som är mest julkunnig och vem som blir Radio Regeringens Julnisse. Detta och mycket, mycket mer kommer fylla kvällens program som antagligen blir årets mysigaste dito.

Ring in till programmet på 021 495 1488

Har du något att dela med dig av till damerna ikväll? Maila in dina frågor/funderingar/tankar/julminnen till radioregeringen@protonmail.com eller vara delaktiga i live-chatten & delta i tävlingen på spreaker.

Missa inte att skicka in era nomineringar till Radio Regeringens årliga utmärkelser, som ni lyssnare kommer att vara med och rösta fram live under nyårsprogrammet, den 28 december.

 

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@protonmail.com och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Maila Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se

Tyvärr har vi fortfarande problem med vår mail (kan bero på att Elin inte förstår sig på sånt här med datorer) men vill ni ha kontakt med oss kan ni maila till vår tillfälliga mail radioregeringen@protonmail.com. Vi jobbar på problemet!

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin, Tess & Noora.


 • Publicerad:
  2018-12-21 15:05