Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #145: Brottsliga frisyrer, aktivisttest och kulturmarxistiska dumheter

Av Radio Regeringen, 2019-01-18
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live klockan 20.00: Damerna diskuterar kring diverse ämnen. Lyssnarbrev, brottsliga frisyrer, aktivisttestet och hur kulturmarxismen återigen förstör.

Damerna välkomnar er lyssnare till avsnitt #145 denna fredagen 18 januari. Kvällens program kommer består av en blandning av olika ämnen.

Ett spännande lyssnarbrev har inkommit och detta ska damerna självklart ta upp i programmet.

På agendan står även att diskutera kring nyheten som kom tidigare i år om att en tysk kvinna stoppats av polis på grund av sin frisyr. Kan det innebära att vissa frisyrer kan komma att bli brottsliga? Kan en frisyr vara nazistisk? Den kontroversiella frisyren i fråga, flätan, ska damerna prata om. De kommer därmed diskutera kring nationell stil och utseende.

Något som kan ses i kamprapporterna emellanåt är att nästena har utfört aktivisttest. Noora utförde aktivisttestet i söndags och därför passar damerna på att diskutera kring vad testet innebär men även vilka reslutat de själva uppnått.

Nobelpristagaren James Watson har blivit av med sina hedersutmärkelser efter att denne inte backat från sina uttalanden om ras och IQ. Åsikter är tydligen viktigare än vetenskap, så även i forskarvärlden. Man tar upp hur kulturmarxister ännu en gång har satt åsikter före fakta och vetenskap.

Och sist men inte minst, vilka kommer veckans aktivism delas ut denna vecka? Och vad för tänkvärt får vi höra i veckans Hávamál?

Damerna vill även att lyssnarna uppmärksammar att den vanliga mailen åter är i bruk. Adressen till denna är, samma som innan strulet, radioregeringen@nordfront.se

Har du något att dela med dig av till damerna? Har ni önskelåtar? Maila in dina frågor/funderingar/tankar/önskelåtar till radioregeringen@nordfront.se eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #145: Brottsliga frisyrer, aktivisttest och kulturmarksistiska dumheter” on Spreaker.

Stöd Radio Regeringen:
Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@nordfront.se och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Radio Regeringens Spreaker-kanal.

Kontakta Radio Regeringen:
Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se
Radio Regeringens telefonummer: 021 495 1488

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin, Tess & Noora.


 • Publicerad:
  2019-01-18 20:00