Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen #148: Vintermys och välmående

Av Radio Regeringen, 2019-02-08
radioregeringen@nordiskradio.se

RADIO REGERINGEN. Live klockan 20.00: Ikväll blir det myspys i vinterskrud och hälsosnack.

Då var det fredag igen och därmed presenteras kvällens avsnitt Radio Regeringen som kommer handla om vintermys och hälsa.

Damerna ska i kvällens avsnitt diskutera kring vintermys. Årstiden vi är mitt uppe i är något som definierar livet för oss nordbor. Det finns fördelar med vintersäsongen som man bör ta tillvara på och detta ska damerna belysa i kvällens program.

Man kommer även under denna afton att öppna upp slussarna för er lyssnare som vill ringa in till programmet, så om ni är sugna på att samtala med damerna kring vintermys så får ni tillfälle att göra det ikväll på telefonummer: 02 1495 1488

Något mer som kan kännas passande, efter nyår och de löften och avtal man gjort med sig själv om att träna mer och äta bättre, är att diskutera kring hälsa. Hälsa är ju inte bara att se till att äta rätt och träna, hälsa är mycket mer än så. Det vill damerna belysa i kvällens avsnitt. Det kommer dock även att ges tips till dem som kanske är lite sugna på att komma igång och skapa goda vanor och att faktiskt börja träna.

Fanfar kommer delas ut! Och som alltid kör damerna segmenten: veckans aktivism och hávamál. Välkomna till nationalsocialistiskt fredagsmys!

Logga gärna in er på spreaker och häng med i chatten under programmets gång.

Har du något att dela med dig av till damerna? Har du önskelåtar? Maila in dina dem till radioregeringen@nordfront.se eller var delaktiga i live-chatten på spreaker.

Listen to ”Radio Regeringen #148: Vintermys och välmående” on Spreaker.


Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet. Pengarna används till att förbättra radioutrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen!

 • Stöd Radio Regeringen genom att donera Bitcoins:
  Förkrav: Mobilt bankid, Swish
  Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
  1. Välj Bitcoin.
  2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
  3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Radio Regeringens bitcoin-adress: 1NA9NmhDRQdsfPHRwxQgFgvGgvhxPbKr3
  4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
  5. Ange ditt personnummer.
  6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
  7. Fyll i resterande personuppgifter.
  8. Maila till radioregeringen@nordfront.se och skriv vilket namn vi ska tacka i radion.
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!


Kontakta Radio Regeringen:

Har du tips eller frågor? Maila Radio Regeringen på radioregeringen@nordfront.se
Radio Regeringens telefonummer: 02 1495 1488
Radio Regeringens Spreaker-kanal.

 

Radio Regeringen är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Radio Regeringen är ett trevligt och lättsamt nationalsocialistiskt, kvinnligt radioprogram, som marknadsförs som ”nationalsocialistisk mysradio”. De tar upp nationalsocialistiska frågor och nyheter ur ett mer lättsamt, mjukt och kvinnligt perspektiv. Ett behagligt format, helt enkelt!

Fasta programledare: Elin, Tess & Noora.


 • Publicerad:
  2019-02-08 20:00