KULTURMARXISM. Den tidigare norska landslagsspelaren Jan Åge Fjørtoft tycks ha låtit sig luras av homolobbyns propaganda och vill nu att norska fotbollslag ska bära kulturmarxismens flagga i form av en armbindel.

Den tidigare norska landslagsspelaren Jan Åge Fjørtoft tycks ha låtit sig luras av homolobbyns propaganda och vill nu att norska fotbollslag ska bära kulturmarxismens flagg under E-cupen i form av en armbindel. Själv ger han uttryck för att det handlar om att visa stöd till ”homofilers rättigheter” men hurvida Fjørtoft är medveten om vad personerna som ligger bakom detta har för politisk agenda och den dekadens som medföljer eller inte framkommer dock inte.

Fjørtoft menar att det skulle vara en bra idé samtidigt som han uppmuntrar till att provocera nationer som genomskådat den kulturmarxistiska homolobbyns strategiska utnyttjande av homofila, det vill säga genom att bära kulturmarxismens dekadenta gift.

— Det var en underbar idé som skapades medan vi pratade. Det är en fantastiskt bra idé. Jag vill uppmana norska klubbar som ska ut i Europa, framförallt de som ska ut matcher i länder där homofiler inte har lika bra villkor som här hemma om att spela med regbågsfärger på kaptensbindeln. Det skulle vara en fantastisk och tydlig signal om att vi får till det, säger Fjørtoft.

I en homoerotisk kommentar drömmer Fjørtoft sig bort och uttrycker hopp om att fotbollsspelare som håller sig inne i garderoben ska komma ut som homosexuella.

— Jag får en bra känsla när jag tänker på de som klivit ut ur garderoben och sagt att ”han är homosexuell” och att han då blir lite skyddad för att han inte helt är redo att komma ut för alla.

Källa:
Fjørtoft vil ha norske fotballag til å bære armbind som symboliserer kulturmarxisme


  • Publicerad:
    2018-06-28 10:20